Çocuksuz Çiftten Anlamlı Bağış - Son Dakika
Güncel

Çocuksuz Çiftten Anlamlı Bağış

Çocuksuz Çiftten Anlamlı Bağış

Denizli'de çocukları bulunmayan 82 yaşındaki Mehmet Tekin ile eşi 66 yaşındaki Ayşe Tekin, 453 metrekare arsa içinde bulunan 2 katlı evlerini, ölümlerinden sonra hayır işlerinde kullanılması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışladı.

02.11.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de çocukları bulunmayan 82 yaşındaki Mehmet Tekin ile eşi 66 yaşındaki Ayşe Tekin, 453 metrekare arsa içinde bulunan 2 katlı evlerini, ölümlerinden sonra hayır işlerinde kullanılması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışladı.

Karşıyaka Mahallesi'nde oturan işçi emeklisi Mehmet Tekin ile eşi Ayşe Tekin, 44 yıl oturdukları 2 katlı evlerini, kendileri öldükten sonra hayır işlerinde kullanılması amacıyla Denizli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışlama kararı aldı. Çift, vakıf ile bağış protokolünü imzaladıktan sonra Vali Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret etti.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KATKI OLSUN İSTİYORLAR

Eşiyle birlikte yıllardır çalışarak aldıkları evlerini çocukları olmadığı için hayır işlerinde kullanılması amacıyla bağışlama kararı aldıklarını belirten Mehmet Tekin şunları söyledi:

"Yıllarca çalıştık, çalışmamızın karşılığında elde ettiğimiz kazançla 44 yıldır içinde oturduğumuz bu evi aldık. Çocuğumuz yok. Oturduğumuz evimizi, bizler öldükten sonra ihtiyaç sahibi insanlarımıza hizmet etmesi ve katkı sağlaması amacıyla eşim ile birlikte bağışlama kararı aldık. Bu yaşımıza kadar kimseye muhtaç olmadık. Her zaman muhtaç insanların yanında olmaya çalıştık ve katkı sağlamak istedik. Evimiz bizler öldükten sonra Denizli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına devredilerek ihtiyaç sahiplerinin sıkıntıları giderilecek. Böyle bir hayır yaptığımız için ikimiz de çok mutluyuz."

VALİ KUTLADI

Denizli'nin hayırseverliği ve müteşebbis insanları ile ülkede her zaman ön plana çıktığını ve bu konuda örnek bir kent olduğunu söyleyen Vali Şükrü Kocatepe de şöyle konuştu:

"Denizli'de hayırsever vatandaşlarımız eğitim başta olmak üzere birçok alanda hayır işlerinde bulunuyorlar. Hepsine bu vesile ile tekrar şükranlarımı sunuyorum. Mehmet Tekin de yıllarca çalışıp kazandığı ve dişinden tırnağından arttırarak sahip olduğu evini, ihtiyaç sahibi insanlarımıza bir nebze de olsa katkı olsun amacıyla bağışladı. İkisini de yaptıkları bu anlamlı bağışları için kutluyorum." - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuksuz Çiftten Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement