Cod Black Ops 3 Grafikleri Ne Kadar Düşebilir ? - Son Dakika
Teknoloji

Cod Black Ops 3 Grafikleri Ne Kadar Düşebilir ?

Cod Black Ops 3 Grafikleri Ne Kadar Düşebilir ?

90'lı yıllarda oyunların nasıl göründüğünü hatırlayan okuyucularımız vardır, sizden şimdi o dönemde piyasaya sürülen oyunları düşünmenizi istiyoruz.

29.08.2015 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

black-ops-3

90'lı yıllarda oyunların nasıl göründüğünü hatırlayan okuyucularımız vardır, sizden şimdi o dönemde piyasaya sürülen oyunları düşünmenizi istiyoruz. Hatta o dönemin görselliğine sahip bir Call of Duty oyunu düşünmeniz daha doğru olur. Bunu yapmakta zorlanıyorsanız, isterseniz durumu sizin için daha kolay bir hale getirelim…

"TheCircuitChaser" isimli YouTube kullanıcısı sahip olduğu bilgisayarda CoD: Black Ops III beta testini akıcı bir şekilde oynayamayınca, yapacağını yaptı ve oyunu tanınamaz bir hale getirdi. Oyunun kendi ayarlarında ve dosyalarında yaptığı değişiklikler ile Black Ops III'ü adeta 90'lı yılların oyununa döndürmeyi başaran kullanıcı, artık beta'yı sahip olduğu bilgisayar ile oynanabilir bir hale getirdi. Sahip olduğu bilgisayarın özelliklerini videonun altında paylaşmayan kullanıcının, nasıl bir sisteme sahip olduğu ise gerçekten başlı başına bir merak konusu. Çünkü bu denli düşürülmüş ayarlarda bile 20 – 30 arası bir fps değeri alan kullanıcı, konuyla ilgili olarak ekran görüntülerini ve videoyu da internet alemine yaymış durumda.

Konuyla ilgili ekran görüntülerini galerimizden inceleyebilir ve videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

CoD Black Ops 3 Grafikleri Ne Kadar Düşebilir ?

CoD: Black Ops III'ün çıkış tarihi, PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için 6 Kasım olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Cod Black Ops 3 Grafikleri Ne Kadar Düşebilir ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement