Çok Sevdiği Doğayı Makamına Taşıdı - Son Dakika
Güncel

Çok Sevdiği Doğayı Makamına Taşıdı

Çok Sevdiği Doğayı Makamına Taşıdı

Rize İl Turizm Müdür Yardımcısı Zafer Şençoruh, çok sevdiği kuşları odasında büyüttüğü ağaç büyüklüğündeki bitkilerin dallarında besliyor.

23.06.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize İl Turizm Müdür Yardımcısı Zafer Şençoruh, çok sevdiği kuşları odasında büyüttüğü ağaç büyüklüğündeki bitkilerin dallarında besliyor.

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olan doğa tutkunu Zafer Şençoruh, çok sevdiği kuşları makam odasında besleyen için adeta odayı kuşların doğal yaşam alanına dönüştürdü. Şençoruh, Florya ve kanarya cinsi kuşları kafeste değil de makam odasında büyüttüğü ağaç büyüklüğündeki bitkilerin dallarında besliyor. Ağaç dalına konup odanın içerisinde uçak kuşlar yapay yaşam alanını o kadar benimsemişlerki kapı ve pencerelerin açık olmasına rağmen doğayı andıran odadan dışarı çıkmıyorlar.

Kuşları ve doğayı çok sevdiğini belirten Zafer Şençoruh, "Çocukluğumuz doğanın içerisinde geçti. Doğayı ve kuşları çok seviyorum. Kuşların kafese konulmasına karşıyım. Burada kuşlar için kendilerini doğal ortamlarında hissedecekleri bir ortam oluşturdum. Kapı ve pencerenin açık olmasına rağmen odadan çıkmıyorlar. Bende belki gitmek isterler diye pencereleri açık tutuyorum. Ama şu ana kadar gitmediler. Gelen misafirlerim odanın içerisinde uçuşan kuşları görünce şaşkınlık yaşıyor. Tüm bakımları ve beslenmeleri bu odanın içinde oluyor. Bakımlarını kendim yapıyorum. Onlarda karşılığında güzel güzel öterek bana doğada olduğumu hissettiriyorlar. Bu şekilde dinleniyorum" dedi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çok Sevdiği Doğayı Makamına Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement