Çolpan İlhan'ın Vefatı - Son Dakika
Güncel

Çolpan İlhan'ın Vefatı

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik: "Tiyatromuzun ve sinemamızın duayen isimlerinden İlhan, bizlere kattığı değerler ve bıraktığı eserlerle her zaman sevgi ve şükranla yad edilecek"

25.07.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sanatçı Çolpan İlhan'ın vefatı nedeniyle yayımladığı taziye mesajında, "Tiyatromuzun ve sinemamızın duayen isimlerinden İlhan, bizlere kattığı değerler ve bıraktığı eserlerle her zaman sevgi ve şükranla yad edilecek" ifadelerini kullandı.

Bakan Çelik, sanatçı Çolpan İlhan'ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Sanatçı kimliği ile müstesna bir yere sahip İlhan'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını ifade eden Çelik, mesajında şunları kaydetti:

"Tiyatromuzun ve sinemamızın duayen isimlerinden İlhan, bizlere kattığı değerler ve bıraktığı eserlerle her zaman sevgi ve şükranla yad edilecek. Devlet sanatçısı Çolpan İlhan, sanatımıza yaptığı hizmetin yanı sıra zarif duruşu, örnek kişiliğiyle de unutulmayacak, dimağımızda farklı bir yere sahip olacaktır.

Büyük sanatçıyı son yolculuğuna uğurlarken merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çolpan İlhan'ın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement