Çomü'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çomü'den Kısa Kısa

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri fidan dikti.

02.04.2014 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri fidan dikti.

Meslek Yüksekokulunun Çocuk Gelişimi Programı öncülüğünde öğrenciler, "Çocuk ve Çevre" dersi kapsamında Terzioğlu Yerleşkesi'nde 150 fidanı toprakla buluşturdu.

Okul Müdürü Doç. Dr. Nuri Kavak, bu tür etkinliklerle üniversiteye ve çevreye katkıda bulunduklarını söyledi.

- TÖMER öğrencilerinden Başsavcı Çokal'a ziyaret

ÇOMÜ TÖMER Müdürü Musa Yıgın, okutmanlar Saadet Laçiner ve Ali Bektaş, 18 farklı ülkeden 30 öğrenciyle Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal'ı ziyaret etti.

Çokal, meslek yaşamı boyunca birçok farklı grubu ağırladığını ancak öğrencilerin, hayatında misafir ettiği en renkli ve eğlenceli grup olduğunu belirterek, "Öğrencilerin Türkçelerinin çok ileri seviyede olması ve bu kadar rahat anlaşabilmeleri gerçekten şaşırtıcı" dedi.

Yaklaşık 1,5 saat süren ziyaret, Burkina Fasolu Abdulbasid Zongo'nun Çokal'a çiçek takdimiyle sona erdi.

Lapseki Meslek Yüksekokulu öğrencileri şehitlikleri ziyaret etti

ÇOMÜ Lapseki Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki şehitlik, anıt ve mezarları gezdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Genel Koordinasyon Müdürlüğünce yürütülen "Seyyah-Bizim Eller Projesi" kapsamında okulda öğrenim gören 101 kız öğrenci, şehitlikleri ziyaret etti.

Öğrenciler, Seyit Onbaşı Anıtı, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Meçhul Asker Anıtı, Sargıyeri ve Hastane Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı, Atatürk Anıtı ve siperleri, bunun ardından Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi'ni gezdi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement