Çomü'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çomü'den Kısa Kısa

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.11.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Acer, geleceğin emanet edildiği, her türlü fedakarlığı göstererek yarınlara donanımlı birey olarak çocukları hayata hazırlamaya çalışan öğretmenlerin her şeyin en iyisine ve güzeline layık olduğunu bildirdi.

Bilgiyi damıtarak çocuklara aktaran öğretmenlerin geleceği inşa eden kutsal bir görevi yerine getirdiğine işaret eden Acer, "Bu anlamda başta baş öğretmen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm değerli fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.

Rektör Acer'in Gökçeada ziyareti

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Gökçeada'da incelemede bulundu.

Acer, ilk olarak yapımı planlanan Gökçeada Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun yeni binalarını inceledi.

Ardından Belediye Başkanı Ünal Çetin'i ziyaret eden Acer, "Gökçeada'da yıllardır kronikleşmiş sorunları tek tek hızlıca çözüyoruz. Gökçeada Meslek Yüksekokulundaki ısınma ve elektrik sorunu yeni ısınma sistemi ve jeneratör tertibatıyla çözüldü. Bölgeye yatırımlarımız devam ediyor. Gökçeada Meslek Yüksekokulunun yeni binasını önümüzdeki yılın yatırım planına koyduk. Ayrıca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun da yeni binasının yapımı hayırsever iş adamı Zafer Karadeniz tarafından kısa zamanda tamamlanacak" dedi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement