Condé Nast Traveller Türkiye Dergisi 1. Yılını Kutluyor! - Son Dakika
Güncel

Condé Nast Traveller Türkiye Dergisi 1. Yılını Kutluyor!

Condé Nast Traveller Türkiye Dergisi 1. Yılını Kutluyor!

Condé Nast Traveller, Mayıs 2015'ten bu yana Türk okurlarıyla buluşuyor.

28.04.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya çapında Amerika, İngiltere, İspanya, İtalya, Hindistan, Rusya, Çin ve Orta Doğu dahil olmak üzere sekiz bölgede basılan ve ayda 1.7 milyonun üzerinde uluslararası okuyucuya sahip olan Condé Nast Traveller, Mayıs 2015'ten bu yana Türk okurlarıyla buluşuyor.

Gezginler için Bir İlham Kaynağı

Heyecan verici lokasyonlar, lüks oteller, seçkin restoranlar, egzotik spalar, mağazalar ve kültür sanat seçeneklerinin yanı sıra moda ve güzellik gibi konularda da eklektik seçimler sunan derginin Genel Yayın Yönetmeni Çiler İlhan da 1. yıl sayısının heyecanını şöyle aktardı; "Condé Nast Traveller Türkiye çıkacakmış dedikoduları almış yürümüş, herkes heyecanla dergiyi bekler olmuştu. Kısa sürede fırına attığımız dergi çıkınca biz bile markanın bu kadar iyi bilinip bu kadar özlemle beklendiğine şaşırdık; bu kadarını tahmin etmiyorduk. Çok mutlu etti bu bizi; bununla birlikte İngiliz ve Amerika edisyonlarını da takip eden okur kitlemize karşı kendimizi daha da sorumlu hissedip işimize daha da canla başla sarıldık. Bir yıldır her sayıda aldığımız çok olumlu yorumlar bizi çok mutlu ediyor."

Derginin 1. Yıl Sayısında Neler Var?

Her ay olduğu gibi bu ay da birçok ilgi çekici başlığa yer veren Condé Nast Traveller Türkiye'de, "Gurme/ İstanbul'un En İyileri", "10 Numara 10 Yıldız", "Ada Saadeti" ve "Taptaze Kapadokya" okuyacağınız başlıklar arasında. Ayrıca derginin 1. yılına özel bir de yarışma olacak!

Condé Nast Traveller Türkiye 1. Yaşını Okurlarıyla Kutluyor!

Condé Nast Traveller Türkiye, ilk sayısından bu yana yaptığı yerel konulardan, en beğendiği 10 fotoğrafı seçti. Şimdi ise bu 10 fotoğraf arasından en beğendiği lokal konuyu belirleyen iki kişi, D-Resort Göcek veya Murat Reis Ayvalık'ta çift kişilik konaklama şansına erişebilecek. Yarışmaya katılım koşulları ve konular için cntraveller.com.tr'yi ziyaret etmek yeterli olacak!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Condé Nast Traveller Türkiye Dergisi 1. Yılını Kutluyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement