Çöp Evde Cesedi Bulunan Yaşlı Kadının Serveti Şaşırttı - Son Dakika
Güncel

Çöp Evde Cesedi Bulunan Yaşlı Kadının Serveti Şaşırttı

Çöp Evde Cesedi Bulunan Yaşlı Kadının Serveti Şaşırttı

Bursa'nın İznik İlçesi'nde geçen ay çöp dolu evinde cesedi bulunan ve cenazesi iki kız ve bir erkek kardeşi tarafından teslim alındıktan sonra İstanbul'da toprağa verilen 72 yaşındaki Habibe Irız'ın ilçedeki iki banka hesabında 3 milyon 270 bin TL parası, Yıldırım İlçesi'nde 4 dairesi, Mudanya İlçesi'nde bir villası, İstanbul Bakırköy'de bir iş yeri, Nişantaşı'nda iki iş yeri, Bebek'te ise bir evi olduğu ortaya çıktı.

27.10.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik İlçesi'nde geçen ay çöp dolu evinde cesedi bulunan ve cenazesi iki kız ve bir erkek kardeşi tarafından teslim alındıktan sonra İstanbul'da toprağa verilen 72 yaşındaki Habibe Irız'ın ilçedeki iki banka hesabında 3 milyon 270 bin TL parası, Yıldırım İlçesi'nde 4 dairesi, Mudanya İlçesi'nde bir villası, İstanbul Bakırköy'de bir iş yeri, Nişantaşı'nda iki iş yeri, Bebek'te ise bir evi olduğu ortaya çıktı.

Habibe Irız, işadamı eşinin 38 yıl önce intihar etmesi sonucu İznik'in Selçuk Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşamaya başladı. Çevresindekilerle görüşmeyen ve çocuğu olmayan yaşlı kadının geçen ay evinden kötü kokular gelmesi üzerine çevredekiler belediyeye ve polise haber  verdi. Gelen ekipler, her yanı çöplerle kaplanmış evde Habibe Irız'ın cesedini buldu.

Habibe Irız'ın ölümünün ardından ortaya çıkan serveti şaşırttı. Çocuğu olmayan yaşlı kadının, ilçedeki iki banka hesabında toplam 3 milyon 270 bin lira parası, Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde 4 dairesi, Mudanya İlçesi'nde bir villası, İstanbul Bakırköy'de bir iş yeri, Nişantaşı'nda iki iş yeri, Bebek'te ise bir evi olduğu belirlendi.

Habibe Irız'ın serveti, İstanbul'da yaşayan ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen kız kardeşinin geçen cuma günü ablasının vergi dairesine borcu olan 218 bin TL'yi ödemek için gitmesiyle ortaya çıktı.

Yaşlı kadının evinin bulunduğu Selçuk Mahallesi'nin muhtarı Selim Sarıkaya, "Sürekli yardıma muhtaç olduğunu dile getiriyordu. Muhtarlık olarak her ay Habibe teyzeye para yardımında bulunuyorduk. Son zamanlarda akli melekeleri çok yerinde değildi" dedi. Komşuları ise yaşlı kadının varlıklı biri olduğunu bildiklerini söyleyerek, kendisinin bu konuda hiçbir zaman konuşmadığını ifade etti. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çöp Evde Cesedi Bulunan Yaşlı Kadının Serveti Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement