Çöp Kamyonu Çarpan Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Çöp Kamyonu Çarpan Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti

Çöp Kamyonu Çarpan Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti

Zeytinburnu'nda çöp kamyonu ilk önce bir dükkanın tabelasına çarparak tabelayı devirdi.

23.09.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'nda çöp kamyonu ilk önce bir dükkanın tabelasına çarparak tabelayı devirdi. Sürücü kazanın ardından kamyonu hareket ettiği sırada 12 yaşında Erva Şahin'e çarptı. Şahin kazada hayatını kaybetti.

İLK ÖNCE TABELAYA ÇARPTI

Olay, dün saat 13: 30 sıralarında Çırpıcı Mahallesi Modabağ 6. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 ZR 6285 plakalı çöp kamyonunun sürücüsü sokağa dönüşü sırasında bir işyerine ait tabelaya çarparak devirdi. Ardından sürücü araçtan inerek işyeri sahibiyle konuştu ve masrafını karşılayacağını söyleyerek ayrılmak üzere araca bindi.

Tam hareket ettiği sırada babaannesiyle birlikte alışverişten dönen 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Erva Şahin'e çarptı. Kazada Erva Şahin'e çarptı. Babaannesi ise kazayı hafif sıyırıklarla atlattı. Kazanın ardından olay yerine ambulans ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Küçük Erva'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Çöp kamyonunun sürücüsü ise, olay yerine gelen ekipler tarafından ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Polis, kaza yerini trafiğe kapatarak burada geniş çaplı inceleme yaptı. Görgü tanıkları, çöp kamyonu sürücüsünün manevra yaptığı sırada bir işyerinin tabelasına çarparak durduğunu, daha sonra hareket ettiği sırada Erva Şahin'i ezdiğini söyledi.

KALDIRIMA PARK EDEN ARAÇLAR

Mahalle sakinleri, sokak üzerindeki araçların kaldırım üzerine park ettiğini ve yayaların bu nedenle kaldırımda yürüyemediğini, yol üzerinde yürümek zorunda kaldığını söyledi. Bu nedenle kazanın kaçınılmaz olduğunu dile getiren vatandaşlar, bu sorunun bir an önce çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Kazaya karışan sürücü polis merkezindeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

CENAZE NAMAZINDAN SONRA TOPRAĞA VERİLDİ

Küçük Erva'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Beştelsiz Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Kozlu Aile Mezarlığı'nda götürüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çöp Kamyonu Çarpan Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement