Düğün Hazırlığı Yapan Genç Çöp Kamyonunun Altında Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Düğün Hazırlığı Yapan Genç Çöp Kamyonunun Altında Can Verdi

Muğla'da motosikletten düşüp çöp kamyonu altında başı ezilen Cemal Cenk Uygun, öldü. Düğün hazırlığı yapan Uygun'un ölüm anı güvenlik kamerasına yansıdı.

07.04.2015 11:14  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi'nde dün saat 17.30 sıralarında motosikletten düşüp belediyenin çöp kamyonu altında başı ezilen yamaç paraşütü pilotu 32 yaşındaki Cemal Cenk Uygun, yaşamını yitirdi. Düğün hazırlığı yaptığı belirtilen Uygun'un ölüm anı güvenlik kamerasına yansıdı.

TEKERİ KALDIRIMA SÜRTTÜ VE...

Paspatur Çarşısı'ndan Muğla Makası istikametine giden Cemal Cenk Uygun'un kullandığı motosiklet, ön tekeri kaldırıma sürtünce devrildi. Bu sırada motosikletin yanında seyreden 44 yaşındaki Yaşar Yaman'ın kullandığı Fethiye Belediyesi'ne ait çöp kamyonu, yola düşen Uygun'un başının üzerinden geçti. Kamyonun sol arka tekeri altında kaskı parçalanan ve başı ezilen Uygun, olay yerinde yaşamını yitirdi.

ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI

Kamyon sürücüsü Yaşar Yaman ise polis tarafından gözaltına alınarak Fethiye Polis Merkezi'ne götürüldü.

1 HAFTA SONRA EVLENECEKTİ

Bu sırada olay yerine gelen diğer paraşüt pilotları Uygun'un cansız bedenini görünce şok yaşadı. Uygun'un düğün hazırlığı yaptığını ve nişanlısı Füsun S. ile 1 hafta sonra evleneceğini söyleyen paraşüt pilotları, gözyaşlarına hakim olamadı. Uygun'un cenazesi Fethiye Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

ÖLÜM ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde Uygun'un kaldırıma sürterek devrilen motosikletten yola düştüğü görülüyor. Motosikletin yanında seyreden çöp kamyonu Uygun'un başını ezerek kaskını parçalıyor. Kaldırımda yürürken kaza anını gören bir vatandaş yüzünü kapatarak olay yerinden uzaklaşıyor. Koşarak kaza yerine gelen bir başka vatandaş ise çevredekilerden yardım istiyor.

İşte olay anından kareler:





Düğün Hazırlığı Yapan Genç Çöp Kamyonunun Altında Can Verdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düğün Hazırlığı Yapan Genç Çöp Kamyonunun Altında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • rahmet: Allah rahmet eylesin üzüldüm 15 0 Yanıtla
  • ölümmm: insan herşeyin başına geleceğine inanır da şu ölümün başına geleceğine inanmak istemez rabbim ölümünde hayırlısını versin alah mekanını cennet etsin acı ölümm 11 1 Yanıtla
  • Resat: Hayat nasıl bir yer ölüm baş ucumuzda üzüldüm Allah rahmet eylesin 11 0 Yanıtla
  • :( :( :(: Allah rahmet eylesin sevenlerinede sabırlar versin. Ecel işde Allah hepimize hayırlı ölümler versin. 11 0 Yanıtla
  • DİKKATSİZLİK...: MOTORCULAR DİKKAT. . MOTORSİKLET OLUKLARA GİRMİŞ. . SONUÇ ORTADA . . DENGE GİTTİ Mİ KAZA RİSKİ ÇOK FAZLA. . KAMYONU SOLARKEN OLMASI . . ÇOK KÖTÜ TABİ. . BİR ANLIK DİKKATSİZLİK SONUCU . . . O YÜZDEN MOTORCULAR 2 MİSLİ DİKKATLİ OLMAK ZORUNDA . . . . ALLAH RAHMET EYLESİN SEVDİKLERİNE DE SABIR VERSİN 9 0 Yanıtla
  • Handan Ercan: Mekani cennet olsun 7 1 Yanıtla
  • bence: Daha demin kırmızı ışıkta beklerken yanimdan biri son surat geçti ne diyim ben bu öküze. 6 2 Yanıtla
  • Duygu: Allah rahmet eylesin sevgilim aklıma geldi çok kötü yaaa. Allah cumlemizi sevdiklerimizden böyle acı bir olayla ayirmasin. tüh yaa çok üzüldüm 7 0 Yanıtla
  • Vatandaş.....: Fethiyede bütün amirler tatil yapmaya geliyorlar kaymakam emniyet müdürü çünkü onların şoförleri var sıkıntı yaşamıyorlar evleri fethiyenin en güzel yerinde ev kirası yok elektrik su faturası yok ancak vatandaşı bir sorun götürürseniz azarlamayı biliyorlar bu durum hiçbir dünya ülkesinde yok adam vali olmuş öğretmeni çocuk gibi öğrencilerin arasında azarlıyor biz çocuklarımızı kardeşinin yanında bile azarlamıyoruz onuru kırılmasın diye eğitim görmüşler ama boş bizimkiler bi havaya giriyo insanlıktan çıkıyorlar....hey mülki amirler tatil için başka yerler tercih edin ortalık yıkılıyor sizin evlerden deniz manzarası görünüyor bizim evlerden vstandaşın acınacak hali , berbat trafik ilgisizlik alakasızlık gözüküyor.lütfen işinizi ya adam gibi yapın yada bırakın vatandaşa adam gibi davranacak iş yapacak amirler gelsin umarım bu yazımı biniz okursunuz yeter artık burası ense yeri değil....... 4 2 Yanıtla
  • mine: rabbim sen sabir ver can teyzeyle cengiz amcaya onlari oyle görünce icim parcalandi : 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nde Yeni Başkan Seçildi
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nde Yeni Başkan Seçildi

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçim sonucunda Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçimde 14 oy alarak başkanlığa seçilen Özçelik'in yönetim kurulu üyeleri ise Sabahattin Çorbacı, Serkan Beşevli, Yücel Yalçınkaya ve İsmail Başbuğa oldu.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı, dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis, çocukların bulunması için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi
    23:09 Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi

    Samsung, bu yıl Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6'yı piyasaya sürecek. Galaxy Z Flip 6'nın Geekbench raporuna göre cihazın 8 GB RAM, Android 14 işletim sistemi ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip olacağı görülüyor. Galaxy Z Flip 6'nın temmuz veya ağustos ayında duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor.

  • Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor
    23:09 Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor

    Elektrikli araç piyasasında hem Tesla hem de Türkiye'nin yerli markası Togg'un modelleri, fiyatlandırma stratejileri ile dikkat çekiyor. Her iki markanın da farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap edebilecek çeşitlilikte elektrikli araçlar sunduğu görülüyor.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İstanbul'da Banka Dolandırıcılığı Operasyonunda 16 Kişi Tutuklandı
    23:03 İstanbul'da Banka Dolandırıcılığı Operasyonunda 16 Kişi Tutuklandı

    İstanbul merkezli 5 ilde, kendilerini banka çalışanı olarak tanıtıp mağdurları ikna ederek hesaplarındaki paraları üçüncü kişilerin hesaplarına aktardığı iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Şüphelilerin, 19 ayrı eylemde yaklaşık 6 milyon lira haksız kazanç sağladığı tespit edildi.


Advertisement