Eminönü'nde Esrarengiz Patlama - Son Dakika
Güncel

Eminönü'nde Esrarengiz Patlama

Eminönü\'nde Esrarengiz Patlama

Eminönü Meydanı'ndaki yeraltı çöp konteynerinde sabah saatlerinde çıkan yangının söndürülmesinin ardından bir patlama sesi duyuldu. Olay yerine bomba imha uzmanı polisler geldi.

01.01.2016 15:35  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eminönü Meydanı'nda bulunan bir yeraltı çöp konteynerinde sabah saatlerinde çıkan yangının söndürülmesinin ardından yaklaşık 2 saat sonra bir patlama sesi duyuldu. Olay yerine gelen polis ekipleri patlamanın sebebini belirlemek için çalışma başlattı, bir kamyonete yüklenen konteyner detaylı inceleme yapılabilmesi için güvenli bir yere götürüldü.

Eminönü Meydanı'nda bulunan bir yeraltı çöp konteynerinde sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangının söndürülmesinden saat 12.00 sıralarında patlama oldu.



Çevrede herhangi bir hasara neden olmayan patlamayı vatandaşlar polise ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen polisler, çevreye güvenlik şeridi çekti. Konteynerden duman yükseldiğinin görülmesi üzerine yine itfaiye çağrıldı. Duman kısa bir süre sonra kesilirken olay yeri inceleme ekipleri, kapsamlı inceleme yapmak için konteynerin güvenli bir bölgeye alınmasına karar verdi. Ayrıca bomba imha uzmanı polisler de çöp konteynerinin bulunduğu çevreyi inceleme yaptı.



ÇÖP KONTEYNERİ TAŞINDI

Fatih Belediyesi'nin çöp toplama aracı ile bulunduğu yerden çıkarılan konteyner bir kamyonete yüklendi. Konteynerdeki çöpün tamamımın boşaltılması sonucu yapılacak inceleme sonucunda patlamanın sebebi belirlenecek. Patlamaya çıkan yangın sonrası gaz sıkışması ya da kimyasal bir maddenin patlamasının yol açtığı üzerinde duruluyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eminönü'nde Esrarengiz Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yibo: EYY ANADOLU HALKI UYANIK OLUN...BÜTÜN MESELE İHANET İÇİNDEKİ CHP VE HDP NİN TERÖR ÖRGÜTLERİNE TERÖRİST DEMEMESİ...ONLARA DESTEK OLMASI.... 28 7 Yanıtla Akpnin zonguldaktakı besili tosunu: Uyan türk halki bu pkk ve işid akp tarafindan beslenmektedir her bir eylemin arkasinda saray vardir. 1 8

Advertisement