Çöp Konteynerlerine Kafes Uygulaması Geliyor - Son Dakika
Güncel

Çöp Konteynerlerine Kafes Uygulaması Geliyor

Çöp Konteynerlerine Kafes Uygulaması Geliyor

Yeşilyurt Belediyesi, cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerini kent estetiğine yakışan bir görüntüye ulaştırmak için kafes uygulaması başlattı.

03.02.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Belediyesi, cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerini kent estetiğine yakışan bir görüntüye ulaştırmak için kafes uygulaması başlattı. 2016 yılında 200 adet çöp konteynerinin dış yüzeyi suni çimden oluşan kafes uygulamasıyla modern bir görünüme kavuşacak.

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinin dış yüzeylerinde meydana gelen görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için 50 adet çöp konteynerinin yüzeylerine uyguladığı suni çimden oluşan kafes uygulamasını hizmete sundu. Çöp konteynerlerinin görünmesini engelleyecek şekilde tasarlanan suni çim kaplı kafes çalışması 2016 yılı içerisinde 200 adet çöp konteynerinin dış yüzeyine uygulanacak. İmalatı Temizlik İşler Müdürlüğü atölyesinde yapılan kafes uygulamasını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve Temizlik İşler Müdürü Adem Bedir Ergül'den kafes uygulaması hakkında bilgi aldı..

"EVİMİZİ TEMİZ TUTMAK HEPİMİZİN GÖREVİ"

Başkan Polat, Yeşilyurt'un yaşam kaliteli yüksek, modern bir ilçe görünümüne ulaşması için tüm imkanları seferber ettiklerini ifade etti. Polat, "İlçemizin temiz ve yaşanabilir bir görünüme kavuşturulması ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri her zaman önceliklerimiz arasındadır. 954 km² alanı ve 300 bin nüfusuyla Yeşilyurt hepimizin ortak evidir. İlçemizdeki parklar, yaşam alanları, caddelerimiz, sokaklarımız, çöp konteynerlerimiz bizim evimizin parçalarıdır. Evimizi daha temiz, güzel bir hale kavuşturmak hepimizin öncelikli görevidir. Göreve geldiğimiz günden itibaren satın almaya başladığımız yeni çöp konteyneri ve araç filomuza dahil ettiğimiz teknolojik araçlarla, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmenin gayretini gösteriyoruz" diye konuştu.

Vatandaşlarının sağlığının her şeyden önemli olduğuna vurgu yapan Polat, bu nedenle temizlik işlerine çok önem verdiklerini kaydetti. Polat, "Modern yer altı ve yer üstü çöp konteyneri uygulamasına uygun olmayan yerlerde bulunan çöp konteynerinin dış yüzeyleri ise bugün itibariyle başlatılan suni çimden oluşan kafes uygulamasıyla modern bir görüntüye kavuşuyor. Öncelikle 50 adet çöp konteynerine uygulandı. 2016 yılı içerisinde toplam 200 adet çöp konteynerinin dış yüzeyleri değiştirilecek. Temizlik İşler Müdürlüğümüzün teknik personeli tarafından tasarımı yapılan ve kendi atölyemizde imalatını yaptırdığımız kafes uygulaması ilçemizin kent estetiğine farkındalık getirecektir. Daha güzel ve temiz bir Yeşilyurt için hemşehrilerimizle el ele vererek, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmak için gayret gösteriyoruz. Milletimize hizmet götürürken farklı düşünmeliyiz, farkındalık oluşturmalıyız. İlçemizin modernleşmesi yolunda attığımız adımlar ilçemizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Kafes uygulamasını gerçekleştiren temizlik müdürlüğü ekibimizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Yeşilyurt her şeyin en güzeline layık" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çöp Konteynerlerine Kafes Uygulaması Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement