Çöp Kutusundaki Patlamanın Sebebi Piroteknik Malzeme - Son Dakika
Güncel

Çöp Kutusundaki Patlamanın Sebebi Piroteknik Malzeme

Çöp Kutusundaki Patlamanın Sebebi Piroteknik Malzeme

Antalya’da bugün öğle saatlerinde Muratpaşa Camii bahçesinde meydana gelen patlamaya, havai fişek ve maytap yapımında kullanılan piroteknik malzemenin sebep olduğu bildirildi.

26.01.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bugün öğle saatlerinde Muratpaşa Camii bahçesinde meydana gelen patlamaya, havai fişek ve maytap yapımında kullanılan piroteknik malzemenin sebep olduğu bildirildi.

Antalya'da bugün saat 13.30 sıralarında temizlik görevlisinin, çöpleri doldurmak için yanında taşıdığı tekerlekli plastik çöp kovasında patlama meydana geldi. Temizlik görevlisinin Muratpaşa Camii bahçesindeki tuvalete ihtiyacını gidermek için girdiği sırada meydana gelen patlamada can kaybı, yaralanma ve çevrede hasar oluşmadı. Patlamaya, çöp kutusu içine bırakılan ve havai fişek, maytap yapımında kullanılan piroteknik malzemenin sebep olduğu bildirildi. Ortaya çıkan basınç sebebiyle çöp kutusu parçalandı.

GÖZALTINA ALINAN 2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Olayın hemen ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine ulaştı. Başka bir patlama ihtimaline karşı cami bahçesini tamamen boşaltan ve çevre güvenliği alan polisler, olay yeri inceleme ekiplerinin gelmesini bekledi. Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da cami bahçesine gelerek incelemelerde bulundu ve görevlilerden bilgi aldı. Bu arada verilen eşgaller üzerine harekete geçen polis, Muratpaşa Camii yakınında bulunan Attalos Heykeli yanında 2 kişiyi gözaltına aldı. Kimlik sorgulamaları yapılan 2 kişi, tutanak tutulduktan sonra serbest bırakıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması devam ediyor.

DAHA ÖNCE DE PATLAMA MEYDANA GELMİŞTİ

Antalya'da geçtiğimiz pazar günü yine aynı saatlerde kapalı yolda bir çöp kutusunda patlama meydana gelmiş ve iki vatandaş hafif şekilde yaralanmıştı. Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamada patlamaya havai fişek ve maytap yapımında kullanılan piroteknik malzemenin yol açtığı açıklanmıştı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çöp Kutusundaki Patlamanın Sebebi Piroteknik Malzeme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement