Çöp Toplama İstasyonun Kaldırılmasını İstediler - Son Dakika
Yerel

Çöp Toplama İstasyonun Kaldırılmasını İstediler

Çöp Toplama İstasyonun Kaldırılmasını İstediler

Bartın’da kent merkezinden toplanan çöplerin kendi sokaklarında bulunan istasyonda biriktirildiğini ifade eden mahalleliler kokudan ve oluşan görüntüden rahatsız olduklarını söylediler.

27.09.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da kent merkezinden toplanan çöplerin kendi sokaklarında bulunan istasyonda biriktirildiğini ifade eden mahalleliler kokudan ve oluşan görüntüden rahatsız olduklarını söylediler.

Bartın Orta Mahalle 200 No'lu Sokak'ta ikamet eden Aldüllatif Gevrek, kent merkezinden toplanan çöplerin kendi sokaklarında bulunan istasyonda biriktirildiğini ve oluşan kokudan ve görüntüden rahatsız olduklarını söyledi. Gevrek ayrıca sorunu defalarca belediyeye ve diğer kurumlar ilettiklerini, fakat bir türlü çözülmediğini ileri sürdü. Sokak sakinleri çöplerin düzenli olarak alındığını fakat bekleme esnasında koku ve görüntü kirliğine sebep olduğunu ifade etti. Bazı günler oluşan kokudan kapı ve pencerelerini açamadıklarını söyleyen Aldüllatif Gevrek, "Bartın şehir merkezinde yaya görevlilerin topladığı bütün çöpler bizim sokakta bulunan istasyonda birikiyor. Bazen öyle yoğun oluyor ki yol tamamen çöple kapanıyor. Çöpler koku yayıyor. Çevre kirliğine sebep oluyor. Kışında kül atıldığından burada küçük çaplı yangınlar meydana geliyor. Bizim şikayetimiz bu istasyonun buradan kaldırılmasıdır. Defalarca belediye ve yetkili kurumlara müracaat etmemize rağmen sorunumuz çözülmedi. Yetkililerin bir an önce bu çöp istasyonunu başka bir yere taşımalarını istiyoruz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çöp Toplama İstasyonun Kaldırılmasını İstediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement