Çöplük Yangını - Son Dakika
Güncel

Çöplük Yangını

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çöplük'te işçilerin balyaları kurtarma çalışması İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi Yangından detaylar Muğla'daki çöplük yangını Menteşe ilçesinde çöplük alanda çıkan ve kontrol altına alınan yangın tekrar başladı Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyeyerek yakınlardaki makilik alana sıçrayan yangına, itfaiye ekipleri müdahale ediyor Muğla'nın Menteşe ilçesinde çöplük alanda çıkan ve kontrol altına alınan yangın tekrar başladı.

27.06.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çöplük'te işçilerin balyaları kurtarma çalışması

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi

Yangından detaylar Muğla'daki çöplük yangını

Menteşe ilçesinde çöplük alanda çıkan ve kontrol altına alınan yangın tekrar başladı

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyeyerek yakınlardaki makilik alana sıçrayan yangına, itfaiye ekipleri müdahale ediyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çöplük alanda çıkan ve kontrol altına alınan yangın tekrar başladı.

TOKİ Mahallesi Akkaya mevkisindeki çöplük alanda henüz belirlenemeyen nedenle dün akşam saatlerinde çıkan ve ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Yakınlardaki makilik alana sıçrayan yangına, Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne ait çok sayıda arazöz, ilk müdahale aracı ve orman yangını söndürme işçisi ile Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler müdahale ediyor.

Rüzgarın sürekli yön değiştirmesi nedeniyle ekiplerin müdahalede güçlük çektiği yangın sırasında çöplükte çalışan işçilerin, alandaki çöp balyalarını yanmaması için başka alanlara taşıdıkları görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çöplük Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement