Çöplükte Ölü Bulunan Kadının Cesedinin Taşınma Anı Kamerada! - Son Dakika
Güncel

Çöplükte Ölü Bulunan Kadının Cesedinin Taşınma Anı Kamerada!

Çöplükte Ölü Bulunan Kadının Cesedinin Taşınma Anı Kamerada!

Şile'deki çöplükte cesedi bulunan Güneş Kaynak'ın cesedinin poşetlerle çöp konteynerine taşınması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

26.08.2015 01:45  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şile'deki çöp döküm sahasında cesedi bulunan Güneş Kaynak'ı öldürdüğünü ve parçalara ayırdığını itiraf ettiği belirtilen şüphelinin cesedi poşetlerle çöp konteynerine taşınması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İşlediği cinayeti itiraf eden şüphelinin farklı saatlerde 3 defa çöpe poşet atması görüntülere yansıdı. Polis ekipleri cinayeti işleyen şüpheli ve olayla ilgisi bulunan 4 kişiyi adliyeye sevk etti.

Olay 2008 yılında yaşanan Münevver Karabulut vakasını akıllara getirdi. Bu yıl cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu, o dönem Münevver'i parçalayarak öldürmüş ardında çöp konteynerine atmış ve tüm ülke yıllarca o vahşi cinayeti konuşmuştu.

10 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Şile'deki çöp döküm sahasında cesedi bulunan 35 yaşındaki Güneş Kaynak ile ilgili bir yakınının 14 Ağustos'ta yaptığı kayıp başvurusu üzerine Güneş Kaynak'ın telefon kayıtlarını ve sinyallerini inceleyen polis ekipleri olaya karıştığı iddiası ile Bayram F. (43), Ali E.(47), Ferhat B.(46), Eyüp D.(43)'nin de aralarında bulunduğu A.B. (44), S.S. (61), M.K. (39), A.O. (30), R.T. (38) ve N.A. (39) isimli 10 şüpheliyi yaptığı eş zamanlı operasyonla yakalayarak gözaltına aldı.

CESEDİ PARÇALAYARAK ÇÖPE ATTI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili detaylara ulaşmak için Güneş Kaynak'ın telefon sinyalinin en son geldiği bölgede yaptıkları çalışmalarda çevrede bulunan güvenlik kameralarını topladı. Ekipler, saatlerce videoyu izlemeye aldı. İddiaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çapraz sorgulanan Bayram F.'nin işlediği cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Polis ekipleri güvenlik kameralarından Bayram F.'nin, Güneş Kaynak'ı öldürdükten sonra parçalara ayırdığı cesedi evinin yakınlarında bulunan çöp konteynerine attığını belirledi.

3 POŞETİ TAŞIMASI GÖRÜNTÜLERE YANSIDI

Güvenlik kamera görüntülerine yansıyan olayda Bayram F.'nin 11 Ağustos Salı akşamı saat 21.11 sıralarında bir poşeti güçlükle kaldırarak götürmesi görüntülere yansıdı. Yaklaşık 44 dakika sonra 21.55'te eve geri geldiği görülen Bayram F.'nin tekrar 21.57'de evden bir poşetle çıktığı ve yaklaşık 1 dakika sonra eve tekrar girmesi güvenlik kamarası tarafından kaydedildi. Saat 22.26'da ise Bayram F.'nin evden üçüncü defa elinde bulunan poşetle çıkması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlediği cinayeti itiraf eden, Bayram F. ile olaya karıştığı öne sürülen Ali E., Ferhat B., Eyüp D.'nin adliyeye sevk edildikleri öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çöplükte Ölü Bulunan Kadının Cesedinin Taşınma Anı Kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • BEŞİKTAŞ: idammmmm ayaklarından öpücem tayipppp o zaman SÖZZZZ 15 2 Yanıtla
  • 06: Anayasa derhal değiştirilmelidir. Kim değiştirirse bende oyumu ona vercem söz. 14 1 Yanıtla
  • NİĞDELİ: Bu insanlarda %1 Vicdan ve İnanç olsa bu vahşeti yapmazlar. 14 0 Yanıtla
  • Ay ışığı: İdam gelsin böylesi olaylar yüzde 30 düşer 6 1 Yanıtla
  • atatürk cu vatandaş: anayasa değişse idam gelse o yasaları ge ne bu hukukcular uygulamayacak mi avrupadan mi hakşimler gelecek katıllerin yerine madurlerin asılmasına karar verirseler ki burasi turkiye olamazdiye bişey yok o zaman idam acilen kalsın midiyeceksınız turkiyede tuz kokmuş tuz ne yapsan nafıle sutu temiz adamlar yetiştirebilrsek bi umut belki .bu sahte din tuççarlığıyla da hiç olamaz.gerçek imanli ilimli insanlar yetiştirebilseydık o zaman olurdu 5 2 Yanıtla
  • ismin önemi varmı ayhan ethem: BEN YİNE HER YERDE SÖYELDİĞİM SÖZÜ TEKRARLAYACAĞIM"YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM" KİM OLUR SA OLSUN ARKADAŞLAR CEHENNEME DE ADAM LAZIM DEĞİLMİ 7 0 Yanıtla
  • NİĞDELİ: Vahşet.Toplumun yrayan kanası: Kadına Şiddet ve Düşmanlık. 6 0 Yanıtla
  • kazım akgül: vicdabnını sikeyim senin 4 1 Yanıtla
  • Adıyaman'da Ailesinden Kaçan Genç Kız Polis Tarafından Teslim Edildi
    11:11 Adıyaman'da Ailesinden Kaçan Genç Kız Polis Tarafından Teslim Edildi

    Adıyaman'da, ailesinden kaçarak ağır hasarlı bina içerisinde yaşamaya çalışan genç kız, polis ekiplerince ailesine teslim edildi. Vatandaşların şüphelenmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın ailesiyle tartıştığını ve evden kaçarak ağır hasarlı binada yaşamaya çalıştığını tespit etti. Polis ve sağlık ekipleri tarafından ikna edilen genç kız, daha sonra ailesine teslim edildi.

  • Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Öğrencilerle İftarda Buluştu
    11:11 Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Öğrencilerle İftarda Buluştu

    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, MEDEM üyesi öğrencilerle bir araya gelerek iftar programında birlikte vakit geçirdi. Rektör Özölçer, öğrencilerle sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi ve Ramazan'ın huzurunu paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 6 Şüpheli Gözaltına Alındı
    11:11 Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alındı. Hayrabolu, Çorlu ve Kapaklı ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramalarda, 1003 sentetik ecza, 20 gram sentetik uyarıcı, 58 uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve 50 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Gaziantep'te 127 Bin 295 Adet Kaçak İlaç Ele Geçirildi
    11:11 Gaziantep'te 127 Bin 295 Adet Kaçak İlaç Ele Geçirildi

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ikamette yaptıkları aramada 127 bin 295 adet kaçak ilaç buldu. Bir şüpheli tutuklandı.

  • Adana'da kadın, erkek arkadaşının yardımıyla araç çaldı
    11:10 Adana'da kadın, erkek arkadaşının yardımıyla araç çaldı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde bir kadın, erkek arkadaşının yardımıyla sokakta park halinde bulunan hafif ticari aracı çaldı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, kadının erkek arkadaşı ve 8 yaşındaki oğlu aracı itekledi.

  • Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında forma giyecek
    11:10 Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında forma giyecek

    Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü yapılacak Atakaş Hatayspor maçında forma giyecek. Barış Alper, bu sezon takımının en istikrarlı futbolcusu olarak dikkat çekiyor ve farklı mevkilerde gösterdiği iyi performansla takıma önemli katkı sağlıyor.

  • Antalya'da Kafe Ortakları Arasında Çıkan Kavgada 25 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
    11:10 Antalya'da Kafe Ortakları Arasında Çıkan Kavgada 25 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

    Antalya'da bir kafenin iki ortağı arasındaki alacak verecek meselesinde çıkan kavgada silah, bıçak ve sopa kullanıldı. Olayda 4 kişi ağır yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. 25 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

  • Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri İftar Programında Buluştu
    11:09 Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri İftar Programında Buluştu

    Karamürsel ilçesinde Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın da katıldığı bir iftar programında bir araya geldi. Programda ezanın okunmasıyla davetliler oruçlarını açtı. Dernek Başkanı Onur Açık, ramazan ayı vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Beşiktaş sevdalılarına teşekkür etti.

  • Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor, yaz lastiği takma zamanı
    11:09 Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor, yaz lastiği takma zamanı

    Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, 1 Nisan itibarıyla zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ereceğini belirterek, pazar günü yapılacak seçimler ve Ramazan Bayramı tatili öncesinde özel araçlarıyla yola çıkacak vatandaşların, hem yaz lastiklerini taktırmaları hem de yazlık bakımlarını yaptırmaları gerektiğini ifade etti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi 'Halk Mama' Projesiyle Çocuklara Destek Oluyor
    11:08 Antalya Büyükşehir Belediyesi 'Halk Mama' Projesiyle Çocuklara Destek Oluyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve çocuk besinlerine erişmekte zorluk çeken ailelere destek olmak amacıyla başlattığı 'Halk Mama' projesi kapsamında Alanyalı çocukları da sağlıklı mama ile buluşturmaya devam ediyor.

  • Kestel Belediyesi Veresiye Borçlarını Ödedi
    11:08 Kestel Belediyesi Veresiye Borçlarını Ödedi

    Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su borcu olan vatandaşların fatura borçlarını ödedi. Bin ihtiyaç sahibi aileye erzak kolisi desteğinde bulunan Kestel Belediyesi, bu ramazan ayında da 2 milyon 807 Bin liralık sosyal yardım projesiyle gönüllere dokunmuş oldu.


Advertisement