Çöpte Yenilik Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Çöpte Yenilik Devam Ediyor

Çöpte Yenilik Devam Ediyor

“Yeni Sistem Çöp Konteyneri” uygulamasıyla Avrupa kalitesini ilçeye taşıyan Çankaya Belediyesi şimdi de, fiziksel yapı ve şartlarına göre belirlenen bölgelere galvanizli ya da plastik yeni konteynerleri yerleştirerek yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

03.09.2016 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Yeni Sistem Çöp Konteyneri" uygulamasıyla Avrupa kalitesini ilçeye taşıyan Çankaya Belediyesi şimdi de, fiziksel yapı ve şartlarına göre belirlenen bölgelere galvanizli ya da plastik yeni konteynerleri yerleştirerek yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Katı atıkların ve çöplerin toplanarak döküm alanına nakline kadar geçen sürecin kalitesini artıran "Yeni Sistem Çöp Konteyneri" uygulamasıyla birçok noktada çöp toplama algısını değiştiren Çankaya Belediyesi yeniliklerini sürdürüyor.

El değmeden açılan 3 metreküplük yeni sistem konteynerlerin yanı sıra yeni galvanizli ve plastik konteynerler mahallelere yerleştiriliyor. Eskiyen konteynerleri değiştiren ve bulunduğu bölgeye yetersiz kalan konteynerlere de takviye yapan Belediye ekipleri, kısa süre içinde farklı bölgelere 2 bin 84 adet yeni konteyner yerleştirdi.

25 mahallede çalışmalar tamamlandı

2 bin adet 770 litrelik galvanizlinin yanı sıra 750 adet 770 litrelik, 500 adet 240 litrelik ve 150 adet 120 litrelik plastik yeni konteyner ile ilçenin ihtiyaçlarını kapatan Çankaya Belediyesi, Ümitköy'den Dikmen'e, Kırkkonaklar'dan Cebeci'ye kadar 25 farklı mahallede çalışmalarını tamamladı.

Çankaya Belediyesi'nin çevre kirliliğini önleyerek halk sağlığını koruyan çalışmaları diğer bölgelerle sürüyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çöpte Yenilik Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement