Çorap İçerisine Gizlenmiş Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Çorap İçerisine Gizlenmiş Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde çorap içerisine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.

27.02.2017 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde çorap içerisine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçeye Ankara'dan ticari taksi ile uyuşturucu madde getirileceği yönünde bir istihbarat aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri tarafından İ.C. idaresindeki ticari taksi, Ocaklı Kavşağında kontrollü olarak durduruldu. Araç, sürücüsü ve yolcu olarak araçta bulunan Ü.Ç. üzerinde yapılan aramada, yolcu Ü.Ç.nin çorabının içerisine gizlenmiş vaziyette 0,90 gram ağırlığında 6 adet kırık şüpheli madde, 2,75 gram ağırlığında eroin maddesi, aliminyum folyolar ile bin 30 TL. nakit para ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar ile ilgili adli işlemlerin devam ettiği öğrenildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorap İçerisine Gizlenmiş Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP Sözcüsü Yücel:
    20:15 CHP Sözcüsü Yücel: "Anayasal Kurumları Yok Sayıp, Anayasa'yı İhlal Edenlerle CHP'nin Mutabık Olması Söz Konusu Dahi Değildir"

    CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "Yeni Anayasa konusunda herkes mutabık" sözlerine ilişkin, "Anayasa’yı ihlal edenlerle bizim, toplumun yüzde 38’inin oyunu alarak birinci parti olan CHP'nin mutabık olması söz konusu dahi değildir." açıklamasını yaptı.

  • Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi
    20:13 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi. Türkiye'de bir dönem belediyelerden kaldırılan 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi, Ali Rıza Ertemur ile Pamukkale Belediyesi'ne geri döndü.


Advertisement