Orhaneli'nin Çöreler Mahallesi Yeni Camisine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Orhaneli'nin Çöreler Mahallesi Yeni Camisine Kavuştu

Orhaneli\'nin Çöreler Mahallesi Yeni Camisine Kavuştu

Orhaneli'ye bağlı Çöreler Mahallesi yeni yapılan Çöreler Caminin açılışını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe gerçekleştirdi.

21.07.2014 10:11  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhaneli'ye bağlı Çöreler Mahallesi yeni yapılan Çöreler Cami'nin açılışını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe gerçekleştirdi.

Yeni yapılan ve ibadete açılan camide aynı anda 800 kişi namaz kılabilecek. 760 bin liraya mal olan caminin açılışına, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Besas Genel Müdürü Mustafa Bektaş, Orhaneli Ak Parti İlçe Başkanı Ali Aykurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çöreler Mahalle halkı ile birlikte iftar sofrasına oturduktan sonra cami açılışına geçen Altepe, "Çöreler Mahalle camisi kent camilerinde olmayan güzelliğe sahip. Sadece dışı değil içerisi de halk sanatı özenerek yapılmış. İnşallah halıları da önümüzdeki günlerde gelecek ve tamamen her şeyiyle beraber örnek bir cami olacak. Buda Çöreler Mahallesinin ve insanlarının güzelliğini gösteriyor. Böyle eserler herkese nasip olmaZ. Burada bunları yapan gerçekten bu işi inatla sürdürüp bu işi başaracağız diyen değerli Çöreler Mahalle halkı bunu da en güzel şekilde başarmış. Tabi ki bize de destek olmak düşer. Böyle gayretler oldukça desteklerimiz devam edecektir" dedi.

Çöreler Mahalle Muhtarı Turan Argın yaptığı konuşmada ise, caminin tüm mahalle halkına hayırlı olmasını dilerken camimizin yapımında desteklerini esirgemeyen Altepe'ye de teşekkür etti.

Altepe ve beraberindeki heyet daha sonra Teravih namazını merkez Durdubey camiinde kılarken ardından belediye çay bahçesinde çay içilip sohbet etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhaneli'nin Çöreler Mahallesi Yeni Camisine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement