Çorlu'da 24 Öğretmen Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Çorlu'da 24 Öğretmen Gözaltına Alındı

Çorlu\'da 24 Öğretmen Gözaltına Alındı

–tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyonlarda 40 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

05.08.2016 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

–tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyonlarda 40 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda 24 öğretmen gözaltına alındı.

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro Amirliği ekiplerince, öğretmenlerin ikamet ettiği 40 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Evlerde yapılan aramada Fethullah Gülen'e ait kitaplar ve çok sayıda doküman ele geçirildi. Kitap, doküman ve bilgisayarlara el konulurken, 24 öğretmen gözaltına alındı. Çorlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 24 şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

MURATLI'DA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde ise bir çöp konteynerinde Fethullah Gülen'e ait çok sayıda kitap bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan Y.S. ile G.T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekipleri İlçeye bağlı Yeşilsırt Mahallesi'nde bir bağ evinde çok sayıda Fethullah Gülen kitaplarının olduğu ihbarı alması üzerine harekete geçti. Eve baskın düzenleyen polis ekipleri bahçedeki çöp konteynirinin içinde Fethullah Gülen'e ait çok sayıda kitap buldu. Kitaplara el konulurken, ev sahibi 46 yaşındaki Y.S. ile çalışanı G.T. gözaltına alındı. Y.S. ile G.T., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

- Çorlutekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu'da 24 Öğretmen Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement