Çorlu'da Fetö Operasyonunda Gözaltına Alınan 47 Kişi Adliyede - Son Dakika
Güncel

Çorlu'da Fetö Operasyonunda Gözaltına Alınan 47 Kişi Adliyede

Çorlu\'da Fetö Operasyonunda Gözaltına Alınan 47 Kişi Adliyede

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan 47 kişi adliyeye sevk edildi.

29.08.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan 47 kişi adliyeye sevk edildi.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen ve 120 polisin katıldığı FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan Çorlu Adliyesi, Çorlu A 3 Tipi Ceza İnfaz Kurumu, Çorlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Çorlu İcra Müdürlüğü ve Çorlu Seçim Müdürlüğü'nde görevli 47 kişi, emniyetteki sorgularının ardından Çorlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi.

Polis ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri altında 4 ayrı polis minibüsü ile Çorlu Adliyesi'ne getirilen şüphelilerin bazılarının önden bazılarının ise arkadan plastik kelepçe ile kelepçelendiği görüldü. Şüphelilerin Çorlu Adliyesindeki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorlu'da Fetö Operasyonunda Gözaltına Alınan 47 Kişi Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement