Çorlu'da Kadir Gecesi Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da Kadir Gecesi Hazırlıkları

Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, "Kadir Gecesi, Cumhuriyet Meydanı'nda 5 bin kişiyle orucumuzu açarak akşam, teravih ve tesbih namazlarımızı topluca kılacağız" dedi.

02.07.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, " Kadir Gecesi, Cumhuriyet Meydanı'nda 5 bin kişiyle orucumuzu açarak akşam, teravih ve tesbih namazlarımızı topluca kılacağız" dedi.

Gülmek, AA muhabirine açıklamasında ramazan ayının son günlerine denk gelen Kadir Gecesi'nde 5 bin kişinin katılacağı bir organizasyon yapacaklarını söyledi.

İlçenin merkezi konumundaki Cumhuriyet Meydanı'nda, Çorlu Belediyesi ile birlikte düzenleyecekleri organizasyonda 5 bin kişilik sofra kurulacağını ve topluca oruç açılacağını belirtti.

Çorlu'da ilk defa böyle bir organizasyonun düzenlendiğine dikkat çeken Gülmek, Kadir Gecesi'nde çok güzel bir program düzenleyeceklerini ve tüm vatandaşları davet ettiklerini söyledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda yerlere serilecek olan hasırların üzerinde iftar yemeğine katılacak olan vatandaşlarla toplu olarak ibadet edileceğini de söyleyen Gülmek, "Kadir Gecesi, Cumhuriyet Meydanı'nda 5 bin kişiyle orucumuzu açarak akşam, teravih ve tesbih namazlarımızı topluca kılacağız. Namaz kılınması esnasında 5 ayrı imam görev alacak. İlk kez yapılan bu program çok güzel olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'da Kadir Gecesi Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement