Çorlu'da Kapalı Pazaryeri Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da Kapalı Pazaryeri Açıldı

Çorlu\'da Kapalı Pazaryeri Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar Yeri açılışına katıldı.

04.09.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar Yeri açılışına katıldı.

Kapalı Pazar Yeri'nin açılışında konuşan Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı tebrik ederek, "Burada gerçekten mükemmel bir tesisin açılışında toplanmış bulunuyoruz. Çorlu halkına hizmet ederek kapalı Pazar yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten güzel bir tesisi olmuş. Başta Ünal Başkan olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Tekrar Kapalı Pazaryeri'nin pazarcı esnafına ve Çorlu halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da yaptığı konuşmada Kapalı Pazaryeri'nin hayırlı olmasını diledi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise pazar yerini şuan haftada 2 gün açık olduğunu, ancak ilerleyen günlerde organik pazar gibi diğer kategorilerde de pazar yerinin kullanılacağını ve 5 gün boyunca halka hizmet edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek pazar yeri hizmete açıldı. Başkan Albayrak, Kaymakam Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Baysan ve diğer yetkililerle birlikte Kapalı Pazar Yeri'nin gezerek incelemelerde bulundu, esnafa ve vatandaşlara hayırlı olsun temennilerini iletti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu'da Kapalı Pazaryeri Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement