Çorlu'da Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

Çorlu\'da Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde ve civar köylerde bulunan muhtarlar Çorlu Sosyal Yardımlaşma Vakfının yeni muhtar mütevelli heyetini seçti.

03.01.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde ve civar köylerde bulunan muhtarlar Çorlu Sosyal Yardımlaşma Vakfının yeni muhtar mütevelli heyetini seçti. Kaymakamlıkta yapılan seçimde Çorlu'dan Hatip Mahallesi Muhtarı Serpil Atar ve Önerler Köyü Muhtarı Kemal Erduran yeni mütevelli heyetine seçildi.

Çorlu Kaymakamlığında bulunan Çorlu Sosyal Yardımlaşma Vakfı mahalle muhtarı mütevelli seçimlerine Çorlu'dan 28 mahalle muhtarı katılırken, Hatip Mahallesi muhtarı Serpil Atar 27 oy alarak Çorlu Sosyal Yardımlaşma Vakfı mahalle muhtarı mütevelli heyetine seçildi. Atar, seçimin ardından yaptığı konuşmada, "Bana oy atan muhtarlarıma teşekkür ederim bu heyetin içinde sizlerle birlikte çalışacağım. Sizlerden alacağım istek ve bilgiler kapsamında bu görevi en layıkıyla yerine getireceğim" dedi.

Çorlu Sosyal Yardımlaşma Vakfı köy muhtarı mütevelli heyetine ise Önerler Köyü muhtarı Kemal Erduran seçildi. Seçime 11 köy muhtarı katılırken Sarılar, İğneler, Deregündüzlü, Vakıflar, Yulaflı ve Türkücü köy muhtarları katılmadı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu'da Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement