Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu MYO’da mezuniyet töreni düzenlendi.

25.06.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Çorlu MYO bahçesinde düzenlenen törende konuşan İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, eğitim ve öğretimini başarıyla tamamlayarak  mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Öğrenciler için artık yeni bir hayatın başladığını, ailelerin ve kendilerinin büyük fedakarlık yaparak mezun olduklarını ifade eden Doğan, "Çorlu MYO, Türkiye'nin örnek okulları arasındadır. Buradan mezun olan öğrencilerimizin işi hazırdır. Geleceğiniz için yeni bir hayata başlayacaksınız" dedi.

Çorlu MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş ise öğretmenlerin yoğun çaba harcayarak öğrencilerle tek tek ve insani değerleri ön planda tutarak ilgilendiklerini belirtti.

Öğrencilerin bilgi, birikim ve becerilerini geliştirmek için çalıştıklarını vurgulayan Gümüş, öğrencileri eğitiminde emeği geçen tüm öğretim görevlilerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrencilere, tek tek sahneye çağrılarak mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler tören sonunda hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Çorlu'da "Kaymakamlık Futbol Turnuvası" düzenlendi

Çorlu Kaymakamlığı ve Çorlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, resmi kurumlar arasında "Kaymakamlık Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Emlak Konutları mevkisinde, bir spor tesisindeki halı sahada düzenlenen ve 16 takımın mücadele ettiği turnuvada, final maçında Çorlu Ortaokulu, Adliye Spor'u 6-2 yenerek şampiyon oldu.

Final maçını izleyen Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, maç sonunda yaptığı konuşmada, turnuvanın gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu sevdirmek amacıyla düzenlediklerini belirtti.

Final maçının çok çekişmeli geçtiğini ifade eden Doğan, "Bütün karşılaşmalarda olduğu gibi kazanan da kaybeden de olacak ama sonuçta dostluğun kazanması önemli olan. Takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından düzenlenen törende, turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri verildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement