Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu İlçe Müftülüğü, din görevlilerine yönelik piknik düzenledi.

21.08.2014 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Müftülüğü, din görevlilerine yönelik piknik düzenledi.

Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu ve benzeri etkinliklerin, kutsal ve bir o kadar da yoğun ve yorucu bir görevi icra eden din görevlilerinin hizmet motivasyonunu ve verimliliğini zinde tutma ve daha başarılı hizmetlerin gerçekleştirmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

Müftülük olarak sosyal sorumluluklarının da bilincinde olarak projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Gülmek, "Din görevlilerimizin görevlerinde daha verimli olmaları için şüphesiz moral ve motivasyonları son derece yüksek olmalı. Biz de, zaman zaman hayata geçirdiğimiz programlar ile bu moral motivasyonu sağlıyoruz" dedi.

Etkinliğe Ergene Müftüsü Cerrah Cebeci de katıldı.

Çorlu'da "Evde Bakım Projesi" başlıyor

Trakya Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı'nda başarılı bulunan Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan "Evde Bakım Projesi" kapsamında ön çalışmalara başlandı.

Çorlu Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda, Trakya Kalkınma Ajansı'nın düzenlediği 2013-2014 Mali Destek Programları Ön Bilgilendirme ve Uygulama Eğitimlerinde anlatılan bilgiler proje ekibi üyelerince gözden geçirildi.

Trakya Kalkınma Ajansı uzmanları ve proje ortaklarıyla yapılacak toplantılar sonrasında, proje süreci hızlandırılacak. Proje kapsamında ilk etapta örnek uygulamaların incelenmesi planlanıyor.

Toplantıya Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve diğer ilgililer katıldı.

Yol yapım ve asfaltlama çalışmaları

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların ısınmasıyla asfalt bakım ve onarım ekiplerinin çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

Belediye şantiyesindeki tam otomasyonlu asfalt plentinde üretilen ve laboratuvar testlerinden geçen asfaltın, Çorlu'nun yollarına serildiğini ifade eden Sarıkurt, hava şartları el verdiği ölçüde asfalt çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement