Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorluspor 1947 gecesi düzenlendi.

20.12.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu'da, Çorlu spor 1947 gecesi düzenlendi.

Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele eden Çorluspor 1947, kulübe maddi getiri sağlamak amacıyla gece düzenledi.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılı, ilçedeki bir otelde düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, Çorluspor 1947 Kulübü'nün yeni bir oluşum ile güzel bir takım haline geldiğini söyledi.

Kendisinin de spora ve özellikle futbola çok uzak bir isim olmadığını belirten Kılıç, "Çorluspor 1947 Kulübümüz, yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro ve yeni bir takım ile güzel bir oluşum haline geldi. Bu gece de kulübe maddi finansman sağlamak amacıyla düzenlendi. İnşallah beklenen maddi kaynak sağlanır" dedi.

Kulüp yararına forma ve benzeri spor malzemelerinin açık arttırmayla satıldığı gecede daha sonra müzik dinletisi sunuldu.

Dumlupınar Caddesi'nde yaya çizgileri yapıldı

Çorlu Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Caddesi'nde yaya çizgileri yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, bir süre önce Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Dumlupınar Caddesi'ne aşınma asfalt tabakası serildiğini, şehir içi ulaşımında oldukça yoğun bir trafiğe sahip olan bu yolda, yaya geçitlerinin beyaz boya kullanılmak suretiyle yeniden oluşturulduğunu söyledi.

Sarıkurt, gerekli bütün bölgelerde ekipleri tarafından incelemelerde bulunulduğunu ifade ederek, "İlçenin bütün bölgelerinde ekiplerimiz tarafından gerekli incelemeler yapılıyor. Bu incelemeler sonrasında asfaltlama, alt yapı ve yaya çizgi çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

Ahmet Sarıkurt çalışmanın bölgedeki vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını kaydetti.

Çorlu'da çevre çalışmaları

Çorlu'da çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede ilgili ekipler tarafından çevre düzenleme ve peyzaş çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda ihtiyaç duyulan park, bahçe, kavşak ve yeşil alanlarda düzenleme çalışmaları yapıldığını ifade eden Baysan, "Yaptığımız çevre düzenleme çalışmalarımız ilçe genelinde ihtiyaç duyulan alanlarda devam ediyor. Mevsim çiçekleri, ekiplerimiz tarafından parklara, bahçelere ve kavşaklardaki yeşil alanlara uygulanıyor" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement