Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Trakya Kent Konseyleri Birliği toplantısı Çorlu'da gerçekleştirildi.

16.06.2015 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Kent Konseyleri Birliği toplantısı Çorlu'da gerçekleştirildi.

Çorlu Kent Konseyi ve Çorlu Belediyesi işbirliğiyle Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda düzenlenen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Çorlu Kent Konseyi Ramadan Cesur, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantının Çorlu'da gerçekleştirilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Kent konseyleri çok önemli görevler üstlenmiştir. Bunları yerine getirirken de gönüllülük esasına dayalı çalışılır. Bu işlerde kimsenin şahsi bir getirisi olmadığı gibi, yaşanılan bölgeye daha fazla ne hizmetler yapılabilir diye düşünülmesi de işin güzel tarafıdır" dedi.

Konuşmaların ardından Trakya Kent Konseyleri Birliği bünyesinde yer alacak çalışma grupları belirlendi, görüş ve öneriler alındı.

Bir sonraki toplantının Uzunköprü'de gerçekleştirilmesine kararı verildi.

- Çocuk Şenliği'ne katkıda bulunan okullara teşekkür ziyareti

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği'ne katkı sağlayan okullara teşekkür ziyaretinde bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çorlu Belediyesi 6. Çocuk Şenliği'nde yurt dışından gelen yabancı öğrencilerin ev sahipliğini üstlenen okul ve kurumlara, Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, okul idareci ve öğrencilerinin, büyük beğeni ve ilgi ile karşılanan Uluslararası Çocuk Şenliği'nin gelecek yıllarda daha büyük, örnek olacak bir organizasyon haline gelmesi temennilerinde bulunduklarını belirterek,  "Yaptığımız Uluslararası Çocuk Şenliğimize katkıda bulunan ve destekleyen okul idarecileri ile kurumlara görevlilerimiz aracılığıyla teşekkür ziyaretinde bulunduk. Bu ziyaretlerde, çok güzel tepkiler aldık. Özellikle şenliklerin önümüzdeki yıllarda daha da geliştirilerek yapılması yönünde pozitif eleştirilere de maruz kaldık" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement