Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barbaros Caddesi park alanındaki basketbol sahasının yenileme çalışmalarını tamamladı.

21.05.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barbaros Caddesi park alanındaki basketbol sahasının yenileme çalışmalarını tamamladı.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kazımiye Mahallesi Barbaros Caddesi park alanındaki kapalı basketbol sahasının çelik konstrüksiyonu sökülerek beton zemin düzeltildiğini söyledi.

750 metrekare alanın akrilik kaplama yapılarak sahanın etrafının da tel çitle çevrildiğini belirttiği açıklamasında, "Burada daha sonra sahaya 2 cam panyalı basketbol potası yerleştirildi ve FİBA standart renkte oyun çizgileri çizilerek kullanıma sunuldu. Basketbol sahamız çok güzel oldu, halkımıza hayırlı olsun." dedi.

Küçük kızlar voleybol takımı şampiyonaya hazırlanıyor

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Küçük Kızlar Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

ÇBSK Başkanı Hasan Eligül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale'de yapılan Bölge Şampiyonası'nda oynadıkları iki maçı da kazandıklarını bildirdi.

Çanakkale'deki bölge şampiyonasında Edirne Keşan ve Balıkesir takımları ile oynadıkları maçları kazandığını ve iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Eligül, "Edirne Keşan ve Balıkesir takımlarıyla yaptığımız müsabakaları kazandık. Şimdi amacımız, Türkiye şampiyonasına yükselerek burada mücadele etmek. Bunun için hazırlıklarımız devam ediyor." diye konuştu.

Kızılay Çorlu Şubesinden Vali Salihoğlu'na ziyaret

Türk Kızılay'ı Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu'nu ziyaret etti.

Valilik makamında yapılan ziyarette çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran Dodurka, bundan sonra yapmayı planladıkları projeler hakkında da bilgi verdi.

Çorlu'da kan hizmetlerine devam ettiklerinin altını çizen Dodurka, "Bölgemizde kan hizmetlerimizin yanı sıra yardım kampanyalarımız da devam ediyor. Ekibimiz ile çok güzel projelere imza attık. Bundan sonra da atmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Salihoğlu ise Kızılay Çorlu Şubesi yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement