Çorlu Gazeteciler Derneği Üyelerine Ramada Hotel'de İndirim - Son Dakika
Güncel

Çorlu Gazeteciler Derneği Üyelerine Ramada Hotel'de İndirim

Çorlu Gazeteciler Derneği Üyelerine Ramada Hotel\'de İndirim

Çorlu Gazeteciler Derneği, dernek üyesi gazetecilere katkı sağlamak maksadıyla son olarak Tekirdağ Ramada Hotel ile anlaşma imzaladı.

14.04.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Gazeteciler Derneği ile Ramada Hotel Arasında Kurumsal İndirim Anlaşması

Kurumsal İndirim Anlaşmaları Projesi kapsamında çeşitli sağlıktan, otomotive, turizm sektöründen hizmet sektörüne kadar pek çok kurum ile indirim anlaşmaları imzalayan Çorlu Gazeteciler Derneği, dernek üyesi gazetecilere katkı sağlamak maksadıyla son olarak Tekirdağ Ramada Hotel ile anlaşma imzaladı.

Çorlu Gazeteciler Derneği, OrionCard ve Ramada Hotel arasında imzalanan kurumsal indirim anlaşması kapsamında Orion Alışveriş Merkezi tarafından adlarına özel olarak hazırlanmış olan Premium özellikli OrionCard sahibi olan Çorlu Gazeteciler Derneği üyesi gazeteciler, Ramada Hotel`in sunduğu çeşitli hizmetlerden indirimli olarak yararlanacaklar.

Orion Alışveriş Merkezi Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Yöneticisi Verda Voyvoda Tokmak, Mağaza İlişkileri ve OrionCard Yöneticisi Seda Atay, Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ve Ramada Hotel Genel Müdürü Tacettin Tıraş`ın katılımıyla imzalanan kurumsal indirim anlaşması kapsamında Çorlu Gazeteciler Derneği üyesi gazeteciler, Ramada Hotel`in hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacaklar.

Ramada Hotel`in Tekirdağ`da yapılan ve tüm Trakya`nın tek uluslararası 5 yıldızlı zincir oteli olduğunu anımsatan ve bölgeye yapılmış en önemli yatırımlardan birisi olduğunun altını çizen Ramada Hotel Genel Müdürü Tacvettin Tıraş: "Ramada, bölgede faaliyet gösteren kurum ve şirketlerin, misafirlerini güven duygusu içerisinde ağırlayabildikleri yüz akı bir hotel. Kaliteli hizmet anlayışı ve yüksek misafir memnuniyeti odaklı sistemlerle yönetilmesi sayesinde, kapılarını açtığı günden bu yana bölgenin en çok tercih edilen hoteli olmayı başardı. Ramada Tekirdağ iş ve toplantı hoteli olarak hizmet vermesinin yanı sıra, hafta sonlarında eğlence ve dinlence amaçlı seyahat eden birey ve gruplara hitap ederek, bölgedeki turist akışını arttırıyor. Özellikle Yunanistan ve uzak doğu bu konuda lokomotif ülkeler oluyorlar. Yerli yabancı birçok misafir ağırlayan hotelimiz, Başbakan ve parti liderleri gibi devlet büyüklerini ağırlamada da yüksek başarı göstermiş, kendilerini yüksek memnuniyet alarak uğurlamışlardır" dedi.

Tacettin Tıraş konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sunduğu hizmetleri sürekli geliştiren Ramada Hotel misafirlerine 129 lüks deniz manzaralı odası, gün ışığı alan toplantı mekanları, deniz manzaralı balo ve konferans salonu, birbirinden şık restoranları ve deniz manzaralı SPA merkezi ile hizmet veriyor. Çok kısa sürede hizmete girecek olan Efes Sports Pub Ramada ve profesyonel Aquapark, konaklayan ve dışardan gelen misafirler için eğlence alternatifi sunacak. Bunların yanında havuz başı düğünler, çok şık süslenmiş masalar, mükemmel bir şehir ve deniz manzarası, şefin lezzetli ve iddialı sunumları ile rüya gibi düğünler yapılabiliyor. Ramada Tekirdağ, Ramada Worlwide çatısı altında, misafirlerine uluslararası kalitede hizmet vermeye devam edecek."

İmzalanan kurumsal indirim anlaşması ile Çorlu Gazeteciler Derneği üyesi gazetecilerin Tekirdağ Ramada Hotel`de sunulacak olan açık büfe sabah kahvaltısı, açık büfe akşam yemeği, konaklama, günlük SPA kullanımı, 6 aylık ve 12 aylık SPA üyelikleri gibi hizmetlerden indirimli olarak faydalanacağını söyleyen dernek başkanı Levent Silistre: "Kurumsal İndirim Anlaşması Projesi kapsamında daha önce de pek çok kurum ile indirim anlaşmaları imzaladık. Bu anlaşma dahilinde üyelerimiz Ramada Hotel`de indirim imkanı bulacaklar. Bu anlaşmanın imzalanmasında katkısı bulunan Ramada Hotel Genel Müdürü Tacettin Tıraş`a, Orion AVM yöneticileri Seda Atay ve Verda Voyvoda`ya da teşekkür ediyorum. Üyelerimize katkı sağlama adına gerçekleştirdiğimiz kurumsal indirim anlaşmalarını kapsamını genişleterek sürdürmeye ve üyelerimize katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorlu Gazeteciler Derneği Üyelerine Ramada Hotel'de İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement