Çorlu Polisi Esnafı Güvenlik Kamerası Hakkında Bilgilendirdi - Son Dakika
Yerel

Çorlu Polisi Esnafı Güvenlik Kamerası Hakkında Bilgilendirdi

Çorlu Polisi Esnafı Güvenlik Kamerası Hakkında Bilgilendirdi

Tekirdağ Valiliği tarafından şehir merkezinde bulunan iş yerlerine güvenlik kamerası takılma zorunluluğu getirilmesi kararından sonra Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri işyerlerine bilgilendirme...

28.04.2013 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valiliği tarafından şehir merkezinde bulunan iş yerlerine güvenlik kamerası takılma zorunluluğu getirilmesi kararından sonra Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri işyerlerine bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştirdi.

Tekirdağ Valiliği tarafından 2013/1 sayılı güvenlik kameraları ile ilgili genelgenin yayınlanmasından sonra iş yerlerine güvenlik kamerası takılması zorunluluğu getirildi. Bu konu üzerine Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri Saray Caddesi'nde bulunan esnafa bu genelge hakkında bilgi verdi.

İş yeri sahipleri ile karşılıklı görüşen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri konu hakkında esnafa bilgi verirken bazı esnafın dükkanlarında güvenlik kamerası olduğu bilgisi edinildi. Güvenlik kamerası olmayan esnafta en kısa zaman içinde dükkanlarına güvenlik kamerası takacağını belirtti.

28.04.2013 08: 21: 07

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu Polisi Esnafı Güvenlik Kamerası Hakkında Bilgilendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement