Çorlu Protokolünden Jandarmaya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çorlu Protokolünden Jandarmaya Ziyaret

Çorlu Protokolünden Jandarmaya Ziyaret

Jandarma Teşkilatının 176’ıncı kuruluşu yıl dönümü dolayısıyla Çorlu Kaymakamı ve protokol üyeleri Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

17.06.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma Teşkilatının 176'ıncı kuruluşu yıl dönümü dolayısıyla Çorlu Kaymakamı ve protokol üyeleri Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına gelen Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Kaymakam Adayı Fatih Cıdıroğlu, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Kemaleddin Avcı ve basın mensuplarını Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy karşıladı.

Bir süre sohbet edilmesinin ardından protokol üyeleri ve basın mensupları jandarma personeli ile birlikte öğle yemeği yedi. Kaymakam Levent Kılıç, Jandarma teşkilatının 176'ıncı yılının kutlandığını belirterek, "İnşallah daha nice yılları birlikte kutlarız. Bugün bizleri burada ağırlayan Jandarma Komutanımıza ve personeline teşekkür ediyorum" dedi.

ASAYİŞ ARACI İNCELENDİ

Yemeğin ardından Jandarma Genel Komutanlığından verilen gezici karakol aracı Kaymakam Levent Kılıç ve diğer misafirler tarafından gezildi. İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürszoy, araç hakkında bilgiler verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu Protokolünden Jandarmaya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement