Çorlu Silahlı Soyguncu, Market Sahibi Direnince Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Çorlu Silahlı Soyguncu, Market Sahibi Direnince Kaçtı

Çorlu Silahlı Soyguncu, Market Sahibi Direnince Kaçtı

Silahlı soyguncu, market sahibi direnince kaçtı Mehmet YİRUN/ERGENE (Tekirdağ), (DHA) - TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi'nde bir markete kar maskesi ve silahla gelen kimliği belirsiz bir kişi, işyeri sahibinin direnmesi sonucu çıkan arbedenin ardından kaçtı.

27.01.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silahlı soyguncu, market sahibi direnince kaçtı

Mehmet YİRUN/ERGENE (Tekirdağ), (DHA) - TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi'nde bir markete kar maskesi ve silahla gelen kimliği belirsiz bir kişi, işyeri sahibinin direnmesi sonucu çıkan arbedenin ardından kaçtı. O anlar, marketin güvenlik kameralarına yansırken, polis kaçan şüphelinin peşine düştü.

Olay, dün gece Ergene İlçesi Yeşiltepe Mahallesindeki bir markette meydana geldi. Kar maskesi takan kimliği belirsiz bir kişi elinde silahla markete girerek kasadaki paraları almak istedi. Market sahibi Beyti E. ise paraları vermek yerine silahlı soyguncunun üzerine yürüdü. İkili arasında çıkan arbedede kapı camının kırılması sonucu dışarı düşen soyguncu panikleyip kaçtı. Markette yaşanan arbede ise güvenlik kameralarına yansıdı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri işyerinde parmak izi çalışması yaparken, kamera görüntülerini de incelemeye aldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu Silahlı Soyguncu, Market Sahibi Direnince Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tr: helal esnafımıza. milletin malına göz diktirip cezalarının az olmasını sağlayan adalet utansın 6 0 Yanıtla
  • BG: Macır gücüü ? helal olsun beyti agaya 0 0 Yanıtla

Advertisement