Çorlu - Tekirdağ?daki Fetöpdy Operasyonuna 12 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Çorlu - Tekirdağ?daki Fetöpdy Operasyonuna 12 Tutuklama

Çorlu - Tekirdağ?daki Fetöpdy Operasyonuna 12 Tutuklama

Tekirdağ'daki FETÖPDY operasyonuna 12 tutuklamaTEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde Fethullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması'na (FETÖPDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 12'si tutuklandı.

21.06.2016 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'daki FETÖPDY operasyonuna 12 tutuklama

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde Fethullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması'na (FETÖPDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 12'si tutuklandı.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi ekipleri, FETÖPDY'ye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, önceki gün, aralarında cemaatin özel okul müdürleri ve öğretmenlerinin de bulunduğu 20 kişiyi gözaltına aldı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 20 şüpheli, daha sonra iki grup halinde birer gün arayla adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan H.T., M.G., B.K., M.S., Z.E., A.Ö., O.O., İ.Ş., O.H., A.A., H.E., T.K., tutuklandı. Diğer 8 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adliyeden çıkartılan zanlıların yakınlarından bazıları alkışlarla destek verirken, bazıları da gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu - Tekirdağ?daki Fetöpdy Operasyonuna 12 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement