Çorlu Tso ve Trepaş Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Çorlu Tso ve Trepaş Protokol İmzaladı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında sanayiciye indirim protokolü imzalandı.

24.07.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında sanayiciye indirim protokolü imzalandı.

TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, Çorlu TSO binasında gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, anlaşmanın bütün TSO üyelerine ve sanayiciye hayırlı olmasını diledi.

Amaçlarının uzun yıllar elektrik hizmeti verecekleri tüm müşterilerine daha kaliteli, sürdürülebilir ve değer yaratan hizmet vermek olduğuna dikkat çeken Genç, "Geçen yıl imzalamış olduğumuz ve halen devam ettirdiğimiz, ticarethane kampanyamız yoğun ilgi ile karşılandı. Bununla birlikte sanayi tarifesinde olan müşterilerimize, hem indirim hem de sabit fiyat veriyoruz. Özellikle ticaret ve sanayi kuruluşlarına TREPAŞ olarak, Çorlu TSO ile birlikte yarattıkları sinerji ile destek sağlayarak il ve bölge ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz" diye konuştu.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün de, kampanyadan serbest tüketici niteliğine sahip, sanayi tarifesinde yer alan tüm oda üyelerinin yararlanabileceğini belirterek, şu bilgileri aktardı:

"Kampanyadan faydalanan sanayicilerin, aktif enerji bedeli mevcut tarife üzerinden indirilecek ve 2016 sonuna kadar zamlanmayacaktır. Kampanyaya katılmak isteyen üyelerimiz 444 88 35 nolu TREPAŞ Çağrı Merkezi'ni arayabilir. TREPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerine gidebilir, satis@trepas.com.tr adresine e-mail gönderebilirler. İmzalamış olduğumuz indirim protokolünün, ilimize, bölgemize ve sanayici üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu Tso ve Trepaş Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement