Çoruh Havzası Projesi'nin Bütçe Planlama Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çoruh Havzası Projesi'nin Bütçe Planlama Toplantısı Yapıldı

BAYBURT (AA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca yürütülen Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2017-2019 yılları arasında yürütülecek faaliyetlere ait bütçe planlama toplantısı yapıldı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlü Abdulkadir Karabulut, 3 ilde devam eden proje kapsamında 2015 yılında planlanan bütün faaliyetlerin tamamlandığını belirtti.

23.11.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAYBURT (AA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca yürütülen Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2017-2019 yılları arasında yürütülecek faaliyetlere ait bütçe planlama toplantısı yapıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlü Abdulkadir Karabulut, 3 ilde devam eden proje kapsamında 2015 yılında planlanan bütün faaliyetlerin tamamlandığını belirtti.

2016 yılında yapılacak çalışmalarla ilgili hazırlıkların da bitirildiğini ifade eden Karabulut, şöyle devam etti:

"İlimizde proje kapsamında yer alan köylerimizde yürütülen faaliyetler kırsal yaşamın desteklenmesine önemli katkı sağlamakta olup, çiftçilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Bu doğrultuda projenin 2017-2019 yıllarındaki faaliyet taleplerimizi ve hedeflerimizi büyüttük. 2017-2019 yıllarındaki orman ve sulama yatırımları dışındaki faaliyet taleplerimizin toplam bütçesi yaklaşık 5 milyon liradır. İl Müdürlüğü olarak yürüttüğümüz çalışmalar hakikaten Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi adına ilimizde ve bölgemizde bir farkındalık oluşturmuştur. Bu anlamda hem projenin merkezi sorumlu ve yöneticilerine hem de projenin uygulama aşamasında görev yapan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Toplantıya, Proje Süpervizörü Cemil Ün, Orman Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Sıtkı Eraydın, Bayburt Orman İşletme Müdürü Yusuf Turan, Bayburt Orman İşletme Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Yaşar Arısoy da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çoruh Havzası Projesi'nin Bütçe Planlama Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement