Çoruh Nehri'ne Düşen Üniversite Öğrencisinin Kaybolması - Son Dakika
Güncel

Çoruh Nehri'ne Düşen Üniversite Öğrencisinin Kaybolması

Artvin'de asma köprüden Çoruh Nehri'ne düşerek kaybolan üniversite öğrencisi Özgür Teyyare için gıyabi cenaze namazı kılındı ve mevlit okutuldu.

23.10.2015 20:51  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de asma köprüden Çoruh Nehri'ne düşerek kaybolan üniversite öğrencisi Özgür Teyyare için gıyabi cenaze namazı kılındı ve mevlit okutuldu. Suluova ilçesi Hacı Hayta Mahallesi'ndeki evlerinin önünde İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş tarafından Özgür Teyyare için kıldırılan gıyabi cenaze namazının ardından Kur'an-ı Kerim ve mevlit okutuldu. Daha sonra katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.Özgür Teyyare'nin babası Mehmet Teyyare, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Mayıs'ta meydana gelen olayın ardından hemen Artvin'e gittiğini söyledi.

Çoruh Nehri'nde oğlunun bulunması için 15 gün çalışma yapıldığını anlatan Teyyare, aramalardan sonuç alınamadığını belirtti. Oğlunun cesedine bile ulaşamamanın, bir mezarı olmamasının kendilerini ayrıca derinden yaraladığını dile getiren Tayyare, "Yetkililerden tekrar arama çalışması yapmalarını istiyorum, en azından bulunur, bir mezarı olur. Yeniden bir organize olsa daha iyi olur. Bir çamaşırı, ayakkabısı olsun ortaya çıkar. Yetkililerin ilgilenmeleri lazım" dedi.

Evin kapısı her açılışında "Acaba çocuğumuz mu geldi" diye baktıklarını ifade eden baba Teyyare, "Hayat devam etse de yüzde 99'u gitti, biri kaldı. Yani o gün her şey bitti. 24 Mayıs'tan sonra hayatta her şey bitmişti benim için. Ailem için de öyle. Çocuğumun cesedi bulunsa biraz daha iyi olur, yaramız biraz hafifler, en azından bir mezarı olur" ifadelerini kullandı. Asma köprüden 24 Mayıs'ta Çoruh Nehri'ne düşen ve akıntıya kapılarak kaybolan Artvin Çoruh Üniversitesi 4. sınıf öğrencisi Özgür Teyyare'nin (23) bulunması için dalgıçlarca yapılan çalışmalardan sonuç alınamamıştı.

Çoruh Nehri\'ne Düşen Üniversite Öğrencisinin Kaybolması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çoruh Nehri'ne Düşen Üniversite Öğrencisinin Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement