Çoruh Nehrinde Kaybolan Genç Aranıyor - Son Dakika
Yerel

Çoruh Nehrinde Kaybolan Genç Aranıyor

Çoruh Nehrinde Kaybolan Genç Aranıyor

Erzurum’un İspir ilçesinde bayramın birinci günü meydana gelen trafik kazasında Çoruh Nehrine uçan otomobilde bulunan ve akıntıya kapılarak kaybolan gencin aranmasına devam edildi.

09.07.2016 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un İspir ilçesinde bayramın birinci günü meydana gelen trafik kazasında Çoruh Nehrine uçan otomobilde bulunan ve akıntıya kapılarak kaybolan gencin aranmasına devam edildi.

İspir ilçesinde bayramın birinci günü meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı, 1 kişi ise kaybolmuştu. Alınan bilgiye göre, Osman Mumcu (66) yönetimindeki 06 PA 757 plakalı otomobil, bayram ziyareti için Karakamış Mahallesi'ne giderken, İspir-Yusufeli karayolu 26. kilometresi Göçbağları mevkisinde aşırı hız sonucu Çoruh Nehri'ne uçtu. Kazada, araç sürücüsü Mumcu'nun cesedi olay yerinden bir kilometre uzaklıkta bulunurken, Adem (60) ve Niyazi Mumcu (17) hafif yaralı olarak kurtuldu. Araç içerisinde bulunan Yunus Yıldız (17) ise nehrine akıntısına kapılarak kayboldu.

Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye ve 8 kişilik jandarma ekipleri nehirde kaybolan Yunus Yıldız'ın bulunması için bugün de çalışmaları sürdürdüler. Şuana kadar çalışmalar bir sonuç vermezken vatandaşlar da kıyı boyu arama çalışmalarına destek veriyorlar. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çoruh Nehrinde Kaybolan Genç Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement