Çorum'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Çorum'a Şehit Ateşi Düştü

Çorum\'a Şehit Ateşi Düştü

Şırnak'ta teröristlerce polis servis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru 36 yaşındaki Mustafa Yaşar'ın Çorum'un Ortaköy İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

19.01.2016 00:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta teröristlerce polis servis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru 36 yaşındaki Mustafa Yaşar'ın Çorum'un Ortaköy İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Evli ve 1 çocuk babası olan Yaşar'ın annesi Adalet Yaşar ve yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Şırnak'ta PKK'LI teröristler tarafından şehit edilen polis memuru 36 yaşındaki Mustafa Yaşar'ın Çorum'un Ortaköy İlçesi Aşdavul beldesindeki baba ocağında gözyaşı sel oldu. Babası Hacı Yaşar 9 yıl önce vefat eden şehit Yaşar'ın annesi Adalet Yaşar acı haberle yıkıldı. Türk bayraklarının asıldığı şehidin babaevi önünde de 112 Acil Servis ekipleri ve ambulans bekletildi. Ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş, acıyı paylaşmak üzere şehidin ailesinin yanına geldi. Şehit Mustafa Yaşar'ın bir süre ücretli öğretmenlik yaptığı ancak atanamayınca 2006 yılında polis memuru olduğu öğrenildi. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Yaşar'ın, eşi ve çocuğuyla beraber Şırnak'ta yaşadığı kaydedildi. Babasını 9 yıl önce kaybeden ve 3 kardeşin en küçüğü olduğu belirtilen şehit Yaşar'ın, bir ağabeyinin Erzurum'da polis olduğu, Ortaköy ilçesinde özel bir şirkette çalışan diğer ağabeyinin de annesiyle beraber yaşadığı belirtilirken, Aşdavul Belde belediye başkanı Dursun Uzunca, "Çok iyi bir insandı. Şehit haberi akşam saatlerinde aldık. Şehitimiz kısa bir dönem vekil öğretmenlik yapmıştı. Daha sonra emniyet teşkilatına polis olarak görev aldı. Yarın ikindi namazına toprağa verilecek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement