Çorum Bakan Topçu: Terörün Beli Kırıldı - Son Dakika
Güncel

Çorum Bakan Topçu: Terörün Beli Kırıldı

Çorum Bakan Topçu: Terörün Beli Kırıldı

Çorum'da bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, terörle mücadelenin kararlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, "Devletin kararlılığıyla terörün beli kırılmıştır.

03.10.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, terörle mücadelenin kararlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, "Devletin kararlılığıyla terörün beli kırılmıştır. Şuanda kafası ayrı kuyruğu ayrı hareket etmektedir" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere bugün karayolu ile Ankara'dan Çorum'a geldi. Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret eden Bakan Topçu, burada yaptığı açıklamada bakanlığa geldiği günden itibaren 15'nci il ziyaretini Çorum'a gerçekleştirdiğini söyledi. Terör konusuna da değinen Bakan Topçu, devletin kararlılığıyla terörün belinin kırıldığını dile getirerek, "Şuanda kafası ayrı kuyruğu ayrı hareket etmektedir. Milletin bu konuda devlete inancı tamdır. Anayasa gereği kurulan 60'ncı hükümette terörle mücadelede kararlıdır. Türkiye'yi sağlıklı bir şekilde sandığa taşıyacaktır. Ben umut ediyorum ki bu seçimler terörle mücadelenin azmi ve kararlılığını artıracak bir sonuçla neticelenecektir" dedi.

1 Kasım seçimlerinden ekonomik göstergelerin yükseleceği ve bir sonuç çıkacağını ifade eden Bakan Topçu, "Bu çerçevede önümüzdeki seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu Çorum Valiliğinin ardından bazı işyerlerini ziyaret ederek esnafla sohbet etti. Büyük Birlik Partisi eski genel başkanı ve Ahmet Davutoğlu başbakanlığındaki seçim hükümetinde bağımsız olarak Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev alan Yalçın Topçu esnafı ziyareti sırasında Çorum Ak Parti Milletvekili Salim Uslu'yu tanıyıp tanımadıklarını sordu, daha sonra, "Daha çok oy verin belki Çorum'un bakanı olur" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu Çorum'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çorum Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti. Topçu kent merkezindeki ziyaretlerinin ardından İskilip İlçesi'ne hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum Bakan Topçu: Terörün Beli Kırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement