Çorum Belediye Başkanı Külcü'ye Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediye Başkanı Külcü'ye Ziyaretler

DSİ Ankara 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve AK Parti Bayat İlçe Başkanlığı yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

25.02.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSİ Ankara 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve AK Parti Bayat İlçe Başkanlığı yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

DSİ Ankara 5. Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Dündar, Külcü'yü makamında ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Külcü'nün kentte başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Dündar, "Çorum için birlikte pek çok projeyi hayata geçireceğiz" dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Külcü, Dündar'a yeni görevinde başarılar diledi.

Külcü'ye diğer bir ziyareti ise AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcığolu, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Çakır ve Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Hep birlikte Çorum için güzel hizmetler yapıyoruz. Çorum'u birlikte 2023'e hazır hale getirmek için seferberiz. Çorum Belediyesi geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de ilçelerine imkanlar ölçüsünde yardım etmeye devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Belediye Başkanı Külcü'ye Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement