Çorum Belediyespor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediyespor'da Yüzler Gülüyor

Teknik Direktör İncedal: "Çorum Belediyespor bu sezon üst ligleri zorlayacaktır"

16.08.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, Nevşehir kampında futbolcuların ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu belirterek, "Çorum Belediyespor bu sezon üst ligleri zorlayacaktır" dedi.

İncedal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 Temmuz'da Çorum'da başladıkları yeni sezon hazırlıklarını daha sonra Nevşehir'de sürdürdüklerini ifade ederek, Nevşehir kampının da sona erdiğini ve lig başlayana kadar çalışmaları Çorum'da devam ettireceklerini söyledi.

Gerek Çorum gerekse Nevşehir'deki çalışmaların mükemmel geçtiğini vurgulayan İncedal, gösterdikleri performanstan dolayı tüm futbolcuları kutladı. Sezon başı çalışma döneminin futbolcular açısından oldukça önemli olduğuna dikkati çeken İncedal, iki etapta da oldukça ağır bir çalışma programı uyguladıklarını kaydetti.

İncedal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Günde çift antrenman yaptığımız Nevşehir kampında futbolculara oldukça ağırlık yükledik. Bu ağırlığın ardından da maç yapıp yeteneklerini göstermelerini istedik. Hazırlık maçlarında biz futbolcularımızın yeteneklerini görmeye çalıştık. Beş hazırlık maçında sonuçtan çok ortaya konulan performanslar bizi son derece mutlu etti. Dediğim gibi sonuç değil performanslarını ve yeteneklerini görmek istediğimiz futbolcularımız bizi fazlasıyla mutlu etti. Ağır idmanlara rağmen almak istediğimiz aldık. Şimdi önümüzde üç haftalık bir süre var.

Çorum'da yapacağımız son etapta hem çabukluk hem de teknik ve taktik olarak takımı istediğimiz düzeye getirmeye çalışacağız. Lig kadrosunu şekillenmesi bu son etapta yapacağımız çalışmalarda olacak. Benim lig kadrom 24-25 kişiden oluşacak ve antrenmanlarda gösterecekleri performansa göre futbolcular formayı alacaklardır. Saha içindeki bu olumlu gelişmeyle futbolcuların saha dışındaki kaynaşması ve birlikte olmaları takım olma yolunda bize umut veriyor. Çorum Belediyespor bu sezon ligde üstleri zorlayacaktır."

İncedal, bir forvet transferi yapmak istediklerini ayrıca birkaç mevki için de alternatif isimleri kadroya katabileceklerini sözlerine ekledi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Belediyespor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement