Çorum Belediyespor "Telafi" Peşinde - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediyespor "Telafi" Peşinde

Çorum Belediyespor "Telafi" Peşinde

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü İncedal: "Bu hafta Tire 1922 Spor ile oynayacağımız maçı kazanıp kayıp puanları telafi etmek istiyoruz"

11.02.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, Zonguldak Kömürspor maçında kaybettikleri puanı hafta sonu oynayacakları Tire 1922 Spor maçında telafi etmek istediklerini söyledi.

İncedal, yaptığı açıklamada, iç sahada oynadıkları ve golsüz sona eren Zonguldak Kömürspor maçında kazanmak adına her şeyi yaptıklarını ancak yakaladıkları fırsatları gole çeviremedikleri için bir puana razı olmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Maşçta 8-9 net pozisyona girdiklerini ancak değerlendiremediklerini ifade eden İncedal, şöyle konuştu:

"Futbolcularımın kazanma isteği ve mücadeleleri en üst seviyedeydi. 8-­9 pozisyona girdik, bunlardan 5 tanesi ise net gol pozisyonuydu. Bunlara ilave olarak bir de verilmeyen penaltımız var. Zonguldak Kömürspor maçı için sevindiğim taraf, çok pozisyona girmemiz, üzüldüğüm taraf ise bu pozisyonlardan gol bulamamamız. Tabi gol atamayınca istediğiniz sonucu elde edemiyorsunuz. Maçın kırılma anı, verilmeyen penaltımızdı. Penaltımız verilseydi maç çok farklı bir boyut kazanacaktı."

Takımı destekleyen taraftarlara da teşekkür eden İncedal, "Taraftarımız tek kelime ile muhteşemdi. Onlara buradan çok teşekkür ediyorum. Taraftarımıza galibiyet armağan edemediğimiz için son derece üzgünüz" dedi.

Takım olarak iyi bir yolda olduklarını, çok çalışarak daha da iyi olacaklarını dile getiren İncedal, "Zonguldak Kömürspor maçı artık geride kaldı. Bu hafta Tire 1922 Spor ile oynayacağımız maçı kazanıp kayıp puanları telafi etmek istiyoruz" dedi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Belediyespor 'Telafi' Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement