Çorum Belediyespor'un Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediyespor'un Transfer Çalışmaları

Çorum Belediyespor\'un Transfer Çalışmaları

Kulüp basın sözcüsü Özbayram: "Görüşmelerimiz sonucunda iç transferi noktaladık.

05.07.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un basın sözcüsü Mustafa Özbayram, yeni sezon transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Görüşmelerimiz sonucunda iç transferi noktaladık. Dış transferde de transfer piyasasındaki rakamların düşmesini bekliyoruz" dedi.

Özbayram, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Yavuz İncedal ile yaptıkları görüşmenin ardından takımda kalması istenen futbolcularla biraraya geldiklerini ve yapılan görüşmelerin ardından iç transferi noktaladıklarını söyledi.

Dış transferde de çalışmaların devam ettiğini belirten Özbayram, kaleci, spoter, orta saha ve forvet bölgelerine olmak üzere 4 futbolcu transfer etmek istediklerini kaydetti. Takibe aldıkları futbolcularla görüştüklerini ifade eden Özbayram, şöyle konuştu:

"Görüşmelerimiz sonucunda iç transferi noktaladık. Dış transferde de transfer piyasasındaki rakamların düşmesini bekliyoruz. Teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda futbolcularla ve kulüpleriyle görüşmelerimiz sürüyor. İstanbulspor kalecisi Akın Köroğlu ve Ümraniyespor'un stoperi Akın Karaaslan ile görüşmelerimiz oldukça olumlu geçti. Ancak kulüplerinin yüksek bonservis bedelleri istemeleri bu imzaların gecikmesine neden oluyor. Kulüp başkanları ile de görüşmeler yaparak bonservis bedellerinde indirim istedik. Her iki takım başkanı da yönetim kurulu ile görüşme yaptıktan sonra bizlere kararını bildirecekler. Bu isimler olmaması halinde ise alternatif transferlerimizi devreye sokacağız."

Kaleci ve stoper transferinin yanı sıra orta saha ve forvet bölgesine de transfer yapacaklarını anlatan Özbayram, "Bu iki transferde de aceleci davranmayacağız. Çünkü transfer piyasası oldukça yüksek. Yüksek bonservis ücretleri ve transfer ücretleri vermeniz halinde istediğiniz isimle anlaşırsınız. Bizim yaptığımız gibi birçok kulüp beklemeye geçti. Gelecek sezonun en iyi kadrosunu kurmak için gayret ediyoruz" diye konuştu. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Belediyespor'un Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement