Çorum Büro Memur Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Çorum Büro Memur Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

Çorum Büro Memur Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

Büro Memur-Sen Çorum Şubesinin genişletilmiş il divan toplantısı Yozgat Sorgun Büyük Termal Kaplıcalarında yapıldı.

06.04.2015 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu hafta sonu gerçekleşen il divan toplantısına Büro Memur-Sen Genel Merkezinden Genel Başkan Vekili Hadi ERDOĞMUŞ , Yozgat İli Yönetim Kurulu ve ile Çorum Şube Yönetimi, işyeri temsilcileri ile ilçe temsilcilerinden oluşan kalabalık bir grup katıldı.

İlk olarak söz alan Çorum Şube Başkanı Erdoğan CENGİZ, bugüne kadar gerçekleştirilen şube çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan Genel Başkan Vekili Hadi ERDOĞMUŞ, bu yılki gerçekleştirilecek olan Toplu Sözleşmeler ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Genel Merkez olarak İş kolumuzla ilgili talep ve önerilerin bu tür toplantılarda daha verimli dile getirildiği ve bu toplantıda dile getirilen sorun ve taleplerin muhakkak bu yılki toplu sözleşmede gündeme getirileceğini ve bu konuda mücadele vereceklerini söyledi. Hadi ERDOĞMUŞ bu yılki üye sayılarının 60.000 bini geçtiğini, bu yıl için hedefin 100.000 bin üye olarak belirlendiğini sözlerine ekledi.

Toplantıda, yeni anayasa ve takip eden süreçte yapılan yasal düzenlemeler ile elde edilen kazanımlar, genel merkez tarafından yürütülen çalışmalar, yaklaşan Mayıs ayı nedeniyle belirlenen üye hedeflerine ulaşılması gibi hususlarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorum Büro Memur Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement