Çorum'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Elektrik Kesintisi

YEDAŞ Çorum İl Koordinatörlüğü, bakım onarım faaliyetleri kapsamında İskilip ve Bayat ilçelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağını belirtti.

24.12.2014 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Çorum İl Koordinatörlüğünce İskilip ve Bayat ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

YEDAŞ Çorum İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yürütülen faaliyetler kapsamında İskilip ve Bayat ilçelerinde bakım ve onarım çalışması yapılacağı belirtildi.

İskilip ilçesinde 26 Aralık Cuma günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında şehir şebekesi bakımı nedeniyle Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde elektrik kesintisine gidileceği bildirilen açıklamada, Bayat ilçesinde ise yine aynı gün  09.00 ile 12.00 saatleri arasında Yatukçu Mahallesi'nin tamamına, 13.30 ile 16.00 saatleri arasında ise Tepe Bayat Mahallesi'nin tamamına programlı olarak elektrik verilemeyeceği ifade edildi.

Açıklamada, kesintiden dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile vatandaşların tedbirli olmaları istendi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement