'Gençlerle Matematiğin Sihirli Dünyasına Yolculuk' Projesi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

'Gençlerle Matematiğin Sihirli Dünyasına Yolculuk' Projesi Tamamlandı

\'Gençlerle Matematiğin Sihirli Dünyasına Yolculuk\' Projesi Tamamlandı

Çorum Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü tarafından düzenlenen "Gençlerle Matematiğin Sihirli Dünyasına Yolculuk" adlı proje tamamlandı.

26.09.2014 18:32  Güncelleme: 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü tarafından düçenlenen "Gençlerle Matematiğin Sihirli Dünyasına Yolculuk" adlı proje tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen ve ilçe eğitim-öğretim gören gençlerin il merkezindeki gençlerle bir araya gelmeleri, kız öğrencilerin matematik alanında daha fazla desteklenmeleri ve işitme engelli öğrencilerin etkinliklere katılarak kendilerini ifade etme fırsatı bulabilmeleri amacıyla gerçekleştirilen proje çerçevesinde okul ziyaretleri, "2. Liselerarası Matematik ve Zeka Oyunları Yarışması" ile "Temel Fıkralarıyla Matematik" isimli konferans düzenlendi.

Projenin kapanış toplantısında ODTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Doğanaksoy tarafından verilen "Temel Fıkralarıyla Matematik" konferansının sonrasında yarışmada dereceye giren birinci Burak Güler, ikinci Abdülvahit Baydar ve üçüncü Bedriye Sena Aykul' a madalyaları ve ödülleri takdim edildi.

Matematik Bölümü öğretim elemanları, geleceğimizin sigortası olan gençleri bilinçlendirmek ve onlarla bütünleşebilmek adına gerçekleştirmiş oldukları "Gençlerle Matematiğin Sihirli Dünyasına Yolculuk" isimli projede emeği geçenlere teşekkür ettiler. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Gençlerle Matematiğin Sihirli Dünyasına Yolculuk' Projesi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement