Çorum'da Kadın Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Kadın Cinayeti

Çorum\'da Kadın Cinayeti

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir genç, üniversite öğrencisi olan eski nişanlısını tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

20.05.2014 15:15  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir genç, üniversite öğrencisi olan eski nişanlısını tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, Sunguroğlu Mahallesi Atatürk Stadyumu yanında meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'da yaşayan Mustafa Çetin (24) isimli genç, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü öğrencisi Cennet Günana (24) ile konuşmak için bugün ilçeye geldi. Okul arkadaşlarıyla birlikte bir parkta oturan Günana'nın yanına gelen genç, eski nişanlısına konuşmak istediğini belirterek zorla Atatürk Spor Salonu yan tarafındaki soyunma odalarının bulunduğu bölgeye götürdü.

İddialara göre, burada genç kıza 'beni seviyor musun?' diye soran Mustafa Çetin, 'Hayır' cevabını alınca çılgına döndü. Eski nişanlısına bir süre hakaret eden Çetin daha sonra üzerinde bulunan tabancayla eski nişanlısına ateş etmeye başladı. Tabancadan çıkan kurşunlar Cennet Günana'nın boyun kısmı ile vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Kanlar içinde kalan genç kız olayda ağır şekilde yaralandı. Silah seslerinin duyulmasından sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polisler, elindeki tabancayla eski nişanlısının başında intihar etmeye hazırlanan Çetin'i vazgeçirmek için uzun süre dil döktüler ancak başarılı olamadılar. Mustafa Çetin, eski nişanlısını vurduğu tabancayla kendine ateş ederek intihar etti.

Olayın ardından ağır yaralanan her iki genç olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kız kurtarılamazken, eski nişanlısını vuran Mustafa Çetin ise yoğun bakım servisine alındı.

SON PAYLAŞIMINDA KADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKMİŞ

Eski nişanlısı tarafından öldürülen üniversitesi öğrencisi Cennet Günana, üç gün önce bir sosyal paylaşım sitesinde yazdığı mesajlarda kadın cinayetlerine dikkat çekmiş. En son 17 Mayıs'ta bir paylaşımda bulunan Cennet Günana, "Ölen sayısız işçinin, katledilip tecavüze uğrayan çocukların, öldürülen kadınların kısacası gariban ve emekçi olanların önemsiz olduğu bu ülkede tartışılabilir tek şey medyadanın yaptığı o……. gibi siyaset ile gündemi meşgul etmek.!" yazısını takipçileriyle paylaştı.

Bu yıl Sungurlu Meslek Yüksek Okulu işletme bölümünü kazanan Cennet Günana'nın arkadaşları olayın ardından hastaneye akın etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Kadın Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement