Çorum'da Maganda Kurşunu Az Kalsın Can Alıyordu - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Maganda Kurşunu Az Kalsın Can Alıyordu

Çorum\'da Maganda Kurşunu Az Kalsın Can Alıyordu

Çorum’un Sungurlu ilçesinde gerçekleşen düğün merasiminde maganda kurşunu az daha bir gencin hayatını kaybetmesine neden oluyordu.

29.08.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde gerçekleşen düğün merasiminde maganda kurşunu az daha bir gencin hayatını kaybetmesine neden oluyordu.

Edinilen bilgilere göre, Yenihayat Mahallesi'ndeki düğünde belirlenemeyen bir magandanın tabancasından çıkan kurşun Fatih Kocamanoğlu (29) adındaki gencin başına isabet etti.

Bir anda yere yığılan Fatih Kocamanoğlu'nun durumunu gören arkadaşları durumu hemen 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla yaralı genç Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saat 23.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte çay içmek için köprübaşında bulunan kahvehaneye gittiklerini söyleyen Kocamanoğlu, "Birkaç arkadaşımla beraber köprübaşında çay içmek istiyorduk. Tam oturacağım sıra başıma bir cisim geldi. Hemen eğildim ve elimle başımı yokladığımda kan aktığını gördüm. Arkadaşlarıma ambulansı aramalarını istedim ve gelen ambulansla beni Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar" dedi.

Kurşunun yan bir şekilde başına isabet ettiğini söyleyen Kocamanoğlu, "Allah beni aileme bağışladı. Kurşun eğer yan değil de dik bir şekilde kafama isabet etse, şu an hayatta olmayabilirdim" diye konuştu.

Bir ocağa ateş düşmemesi için polislerin sıkı tedbirler almasını isteyen Kocamanoğlu, "Ben ucuz kurtuldum. Ama bir başkası canından olabilir. Polislerin düğünlerde daha sıkı tedbirler almasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma yapan güvenlik güçlerinin Fatih Kocamanoğlu'nu yaralayan kurşunun kimin silahından çıktığını tespit etmeye çalıştığı öğrenildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Maganda Kurşunu Az Kalsın Can Alıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement