Çorum'da MHP Aday Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da MHP Aday Adaylarını Tanıttı

Çorum\'da MHP Aday Adaylarını Tanıttı

MHP il Başkanlığı Çorum Atatürk Spor Salonu'nda Aday Adaylarını Tanıttı.

24.03.2015 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Atatürk Spor Salonu'ndaki aday adayları tanıtımı yapılan muhteşem geceye Çorum MHP il başkanı Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan ile parti yöneticileri ile ilçe başkanları, yüzlerce partiye gönül vermiş bozkurtlar ve misafirler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından açılış konuşmasını İl başkanı Çetin yaptı. Salonda müthiş bir kalabalık ve coşku vardı. Sık sık slagonların atıldığı, coşku ve heyecanın doruk noktasında olduğu aday adayları tanıtım gecesinde bozkurtlar adeta yıkılmış bir bentten akan sular gibi coşkuluydu. MHP'de neler oluyor? Sorusunun akıllara düştüğü bu gecede MHP bir oy patlaması mı yapacak? Diye geceye katılanları düşündürüyor, bu kalabalık bu heyecan bu coşku? Öyle görünüyor. "Orada olmalı, o coşkuyu yaşamak gerekir" diye düşünüyor geceyi yaşayanlar.
Kelimelerle ifade edilemeyen bu coşkuda Sinevizyon ve Semazen gösterisinin ardından Merzifon Belediyesi'nin Mehter Takımı geceye ayrı bir güzellik kattı. Heyecan doruk noktasındaydı. Ardından aday adayı tanıtımı yapıldı. Murat İnce şiir dinletisinin ardından kapanış yapıldı.Partilerinden istifade edip MHP' ne katılan Muhsin Kocasaraç ve DP'den katılan bazı il başkanlarının rozetini MHP il başkanı Bekir Çetin taktı.

Tanıtım toplantısında DP'den 250, AK Parti'den ise 35 kişinin partilerinden ayrılarak MHP katıldığı söylendi.
MHP'lilerin yoğun katılımı ve coşkusu 7 Haziran 2015 seçimlerine hazır olduğu sinyalleri verildi.

HABER:Mustafa ULUSOY








Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çorum'da MHP Aday Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Salih Has: Allah yar v yardımcınız olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement